Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хочу узнать на счет новых купюр долларов. Как быстро произойдет обмен старых на новые? В банках выдают старые образцы?

В Привате давно уже новые выдают, да и обмена думаю не будет, они ходят как старые так и новые.

Опубліковано (змінено)

обмен долларов только в процессе износа, если купюра годна к использованию, то она находится в обращении, независимо от года выпуска

Змінено користувачем adromanov
Опубліковано

обмен долларов только в процессе износа, если купюра годна к использованию, то она находится в обращении, независимо от года выпуска

значит нет смысла бегать менять старые на новые?

Опубліковано

А вы думаете в текущей ситуации в банках вам так просто их поменяют на новые купюры?

Я уже сегодня все поменяла на новые....В банках никто даже говорить не хотел на тему долларов-евро))) Обошла много банков...

Опубліковано

Один день выдают новыми с серийными номерами подряд, другой день старыми с разными серийниками. По-разному

В Привате давно уже новые выдают, да и обмена думаю не будет, они ходят как старые так и новые.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...