Denka Опубліковано 9 серпня, 2024 Опубліковано 9 серпня, 2024 19 часов назад, entrprise сказал: думаю что у многих. это не шутка, если что. Я думаю, що не більше ніж у 3-5% читачів саме цього форума. Переважно тут любителі тримати синій долар в матрасі та не люблять фінмоніторинг. 4 1 Цитата
Don_Сorleone_ Опубліковано 9 серпня, 2024 Опубліковано 9 серпня, 2024 6 минут назад, Denka сказал: Я думаю, що не більше ніж у 3-5% читачів саме цього форума. Переважно тут любителі тримати синій долар в матрасі та не люблять фінмоніторинг. Если покупалось через приложение банка, до войны, как продать акции в данное время, когда действует запрет на такие операции? P.S. Извините, что не по теме. Цитата
Популярний пост Denka Опубліковано 9 серпня, 2024 Популярний пост Опубліковано 9 серпня, 2024 (змінено) 16 минут назад, Don_Сorleone_ сказал: Если покупалось через приложение банка, до войны, как продать акции в данное время, когда действует запрет на такие операции? P.S. Извините, что не по теме. Я цікавився американським фондовим ринком із 2019 року, але подивився середнє співвідношення чистого прибутку до капіталізації й бажання брати участь в такому МММ в мене відпала. По суті американський ринок акцій перекуплений бо в нього постійно вкидували гроші: а) приватні інвестори з США, яких уряд фінансував за рахунок надмірного зростання держборгу. б) професійні інвестори з Японії за рахунок нижчих ставок та операцій carry trade, за що останніми роками заплатили пересічні японці високою інфляцією і зростанням цін через зниження курсу ієни з 100 до 150. в) різні інвестори з усього світу. Зараз механізм б) певно перекриється. Як новий президент США прийде до влади - йому доведеться давати вказівку уряду щось робити з дефіцитом бюджету. Тобто роздача надмірних грошей в США держслужбовцям і по державних контрактах припинеться. Струмочок а) певно теж пересохне. Перекриття 2 з 3 струмків достатнє для здуття бульки. Тому я і не цікавився виводом грошей з американського фондового ринку. P.S. На українському фондовому ринку маю досвід з 2007 року. Змінено 9 серпня, 2024 користувачем Denka 2 9 1 1 Цитата
Mozart Опубліковано 3 травня, 2025 Опубліковано 3 травня, 2025 Для тих, хто знає, що таке P2P Binance. На моменті можна купити по 40,89. А до вечора, гадаю, буде ще дешевше. 5 3 1 Цитата
udaleser Опубліковано 3 травня, 2025 Опубліковано 3 травня, 2025 2 часа назад, Mozart сказал: Для тих, хто знає, що таке P2P Binance. На моменті можна купити по 40,89. А до вечора, гадаю, буде ще дешевше. А сам Binance бере якусь комісію при отриманні, а потім переведенні на обмінник? Цитата
asti Опубліковано 3 травня, 2025 Опубліковано 3 травня, 2025 37 минут назад, udaleser сказал: А сам Binance бере якусь комісію при отриманні, а потім переведенні на обмінник? Не знаю на рахунок комісії, але потім вивести ті кошти буває доволі проблематично для 90% банків Р2Р і крипта це майже 100% блок)) 1 2 Цитата
udaleser Опубліковано 3 травня, 2025 Опубліковано 3 травня, 2025 11 минут назад, asti сказал: Не знаю на рахунок комісії, але потім вивести ті кошти буває доволі проблематично для 90% банків Р2Р і крипта це майже 100% блок)) А якщо через обмінники? Цитата
Т.С. Опубліковано 3 травня, 2025 Опубліковано 3 травня, 2025 4 часа назад, asti сказал: Не знаю на рахунок комісії, але потім вивести ті кошти буває доволі проблематично для 90% банків Р2Р і крипта це майже 100% блок)) Вам напевно невідомо, що вивести ЮСДТ з біржі на будь-який український банк неможливо в принципі, від слова ніяк – таку функцію прибрали від початку війни, принаймні, на Бінанс. Не плутайте платформу р2р на біржі, де рух/обмін крипти та гривні відбувається в різних площинах, і жодним чином не пов'язано з прямим виводом на банки. А якщо і будуть проблеми, то зовсім іншого порядку, і залежно від ваших власних пояснень/фантазій – хто, що, чому, і у зв'язку з чим ви отримали від когось або переказали комусь кошти Цитата
Т.С. Опубліковано 3 травня, 2025 Опубліковано 3 травня, 2025 44 минуты назад, udaleser сказал: А якщо через обмінники? Вважаю, що це краще, якщо надійний обмінник, але є свої нюанси: поріг мінімальної суми може бути від 3-5к, а головне – якщо гаманець обмінника виявиться «брудним», навіть в майбутньому, вже після співпраці з ним незалежно від строків, то може блоканути біржа, я вже не кажу про самого емітента Tether. Та й нема права на помилку при здійсненні операції – будь-яка невірна дія – це 100% втрата коштів Цитата
flex1973 Опубліковано 3 травня, 2025 Опубліковано 3 травня, 2025 какие риски есть при покупке криптовалюты на п2п. то есть вот я отправил кому-то деньги, получил криптовалюту взамен и вроде бы все хорошо. но могут ли из-за этого в будущем быть проблемы?) когда продаешь и получаешь за это гривну на карту, то там может гривна оказаться грязной и тогда блок банка, но что может пойти не так при покупке, может ли тезер, полученный на бирже быть "грязным"?) 1 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.