Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
19 часов назад, entrprise сказал:

думаю что у многих. это не шутка, если что.

Я думаю, що не більше ніж у 3-5% читачів саме цього форума. Переважно тут любителі тримати синій долар в матрасі та не люблять фінмоніторинг.

Опубліковано
6 минут назад, Denka сказал:

Я думаю, що не більше ніж у 3-5% читачів саме цього форума. Переважно тут любителі тримати синій долар в матрасі та не люблять фінмоніторинг.

Если покупалось через приложение банка, до войны, как продать акции в данное время, когда действует запрет на такие операции?

P.S. Извините, что не по теме.

• 8 місяців потому...
Опубліковано
2 часа назад, Mozart сказал:

Для тих, хто знає, що таке P2P Binance. На моменті можна купити по 40,89. А до вечора, гадаю, буде ще дешевше. 

А сам Binance бере якусь комісію при отриманні, а потім переведенні на обмінник?

Опубліковано
37 минут назад, udaleser сказал:

А сам Binance бере якусь комісію при отриманні, а потім переведенні на обмінник?

Не знаю на рахунок комісії, але потім вивести ті кошти буває доволі проблематично для  90% банків Р2Р і крипта це майже 100% блок))

Опубліковано
11 минут назад, asti сказал:

Не знаю на рахунок комісії, але потім вивести ті кошти буває доволі проблематично для  90% банків Р2Р і крипта це майже 100% блок))

А якщо через обмінники? 

Опубліковано
4 часа назад, asti сказал:

Вам напевно невідомо, що вивести ЮСДТ з біржі на будь-який український банк неможливо в принципі, від слова ніяк – таку функцію прибрали від початку війни, принаймні, на Бінанс.
Не плутайте платформу р2р на біржі, де рух/обмін крипти та гривні відбувається в різних площинах, і жодним чином не пов'язано з прямим виводом на банки.
А якщо і будуть проблеми, то зовсім іншого порядку, і залежно від ваших власних пояснень/фантазій – хто, що, чому, і у зв'язку з чим ви отримали від когось або переказали комусь кошти

Опубліковано
44 минуты назад, udaleser сказал:

А якщо через обмінники? 

Вважаю, що це краще, якщо надійний обмінник, але є свої нюанси: поріг мінімальної суми може бути від 3-5к, а головне – якщо гаманець обмінника виявиться «брудним», навіть в майбутньому, вже після співпраці з ним незалежно від строків, то може блоканути біржа, я вже не кажу про самого емітента Tether.

Та й нема права на помилку при здійсненні операції – будь-яка невірна дія – це 100% втрата коштів

Опубліковано

какие риски есть при покупке криптовалюты на п2п. то есть вот я отправил кому-то деньги, получил криптовалюту взамен и вроде бы все хорошо. но могут ли из-за этого в будущем быть проблемы?)

когда продаешь и получаешь за это гривну на карту, то там может гривна оказаться грязной и тогда блок банка, но что может пойти не так при покупке, может ли тезер, полученный на бирже быть "грязным"?)

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...