Simpson 9 068 Опубліковано: 8 листопада, 2015 12 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Simpson 9 068 Опубліковано: 8 листопада, 2015 31 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЕЖка 7 418 Опубліковано: 8 листопада, 2015 16 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЕЖка 7 418 Опубліковано: 8 листопада, 2015 (змінено) грубо!!! ... , но так реалистично.... , НА САМОМ ДЕЛЕ. Змінено 8 листопада, 2015 користувачем Ежик в тумане 32 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЕЖка 7 418 Опубліковано: 8 листопада, 2015 (змінено) постскриптум... ну не совсем сдох, конечно. Так, в спячку впал. Не надолго. Сколько той зимы??!"!! Змінено 8 листопада, 2015 користувачем Ежик в тумане 15 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЕЖка 7 418 Опубліковано: 9 листопада, 2015 (змінено) А НА ПОСЛЕДОК Я СКАЖУ,... Прощай!! Любить не обязуйся..... С ума схожу.... иль восхожу...??? к высокой степени безумства..??!!! ВЫБАЧАЙТЕ,ШАНОВНи.... Змінено 9 листопада, 2015 користувачем Ежик в тумане 11 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
- Виктория - 140 Опубліковано: 9 листопада, 2015 Жена говорит мужу: -Мне так стыдно, что ты мой муж. Всем своим знакомым я говорю, что я твоя племянница. Муж: - А вот мне так стыдно, что я всем говорю, что ты мой брат. - В субботу иду на свадьбу! Если бы ты знал, как мне не хочется идти. - Не ходи. - Нельзя. Я жених! 13 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
helen 1 560 Опубліковано: 9 листопада, 2015 10 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ёрмунганд 13 821 Опубліковано: 9 листопада, 2015 Расслабтесь, сегодня понедельник 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
igorlviv 72 Опубліковано: 9 листопада, 2015 — Самуил Маркович, Вы сильный, Вы справитесь! — Яша, я — умный, я даже не возьмусь! 28 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах