Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

Вчера уже писал, удалили, много было смайликов, подкорректировал.

Любителям качелей посвящается ( примерно так ) :

""" НАЧАЛО А это загон , Началась паника  , посмотрю по чем будете завтра сдавать " Глупцы ", а я понаблюдаю , Вот блин начался РОСТ, :( ,Не страшно на следующем дне откуплюсь , вот я бл*н Олень надо брать, Фух откупился  , Хорошо что успел , растем дальше? а это всего лишь коррекция, сейчас доберу остаток по  " Хорошему курсу " , есть , начался опять Рос , а нет бл*н дальше вниз, все падение закончилось, пора вверх , нет опять вниз...., дальше некуда , КУДА МЫ ИДЕМ :angry: ????? , все Скидываю все , Фух успел, дальше вниз , - хорошо что скинул, а это только коррекция перед очередным падением, ВТО Я ЖЕ ГОВОРИЛ , а что Это, Я спрашиваю что ЭТО , куда ????? , Вот я Бл*н ОЛЕНЬ, так и думал что так будет , Ладно посмотрю что будет дальше/ Конец, он же и начало  ;)  """""

Змінено користувачем Гість
Опубліковано

Вчера уже писал, удалили, много было смайликов, подкорректировал.

Любителям качелей посвящается ( примерно так ) :

""" НАЧАЛО А это загон , Началась паника  , посмотрю по чем будете завтра сдавать " Глупцы ", а я понаблюдаю , Вот блин начался РОСТ, :( ,Не страшно на следующем дне откуплюсь , вот я бл*н Олень надо брать, Фух откупился  , Хорошо что успел , растем дальше? а это всего лишь коррекция, сейчас доберу остаток по  " Хорошему курсу " , есть , начался опять Рос , а нет бл*н дальше вниз, все падение закончилось, пора вверх , нет опять вниз...., дальше некуда , КУДА МЫ ИДЕМ :angry: ????? , все Скидываю все , Фух успел, дальше вниз , - хорошо что скинул, а это только коррекция перед очередным падением, ВТО Я ЖЕ ГОВОРИЛ , а что Это, Я спрашиваю что ЭТО , куда ????? , Вот я Бл*н ОЛЕНЬ, так и думал что так будет , Ладно посмотрю что будет дальше/ Конец, он же и начало  ;)  """""

Oshibki-treydera.jpg

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...