Helicobacter 956 Опубліковано: 22 січня, 2017 7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ёрмунганд 13 821 Опубліковано: 22 січня, 2017 13 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
marua3 1 207 Опубліковано: 22 січня, 2017 — Ты зачем кирпич дяде на голову бросил?— Я больше не буду— А ему больше и не надо. 8 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Svyatko1 1 467 Опубліковано: 22 січня, 2017 20 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Helen_ice 1 065 Опубліковано: 22 січня, 2017 16 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Svyatko1 1 467 Опубліковано: 23 січня, 2017 34 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kesha876 9 347 Опубліковано: 23 січня, 2017 12 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Svyatko1 1 467 Опубліковано: 23 січня, 2017 Повчальна Англійська байка... Англійський король Річард Левове Серце був високим, сильним чоловіком. Він дуже пишався своєю силою і любив показувати людям, який сильний він був... Одного разу, коли він проїжджав на коні по сільській місцевості, його кінь загубив підкову. На щастя, це сталося неподалік від села. Незабаром знайшли коваля. - Маєш хорошу підкову? – запитав Річард у того чоловіка. Той дав королю підкову. Річард взяв її в руки і розламав надвоє. - Ця підкова ніц не вартує, – сказав він, – дай мені щось трохи міцніше... Коваль не сказав ні слова. Мовчки дав королеві іншу підкову, але Річард і її розламав. Коваль витягнув третю підкову. Річард вже і сяк і так пробував її зігнути, але підкова не піддавалася. Король залишився задоволений, і, наказав ковалеві підкувати його коня... Після того, як робота була зроблена, Річард запропонував чоловікові монету за роботу. Коваль взяв монету між пальців і розламав її надвоє. Тепер настала черга Річарда дивуватися. Він дістав з кишені монету більшого розміру і простягнув її ковалеві. Чоловік розламав і її, кажучи: - Ця монета теж не дуже хороша, дай мені ще щось міцніше... Тоді Річард Левове Серце посміхнувся і дав ковалеві палицею по яйцях... Бо нема чого хамити королю !!! )) 26 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Эластико 6 Опубліковано: 23 січня, 2017 Снимаю бан по фотографии. Потомственный админ. 6 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanderEA 3 313 Опубліковано: 23 січня, 2017 10 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах