Mozart 669 107 Опубліковано: 13 травня, 2023 Повертається жінка після роботи додому. Втомлена, сумки з продуктами важкі... Заходить у під'їзд, у ліфт, а потім чоловік забігає. Знімає штани і каже: "Ну, чого вилупилася? Гвалтувати буду!" Жінка дивиться на мужика і з сумом у голосі каже: ". . . твою матір, яйця купити забула. . . " 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 669 107 Опубліковано: 13 травня, 2023 Π’яний, oбкуpeний мужик дзвoнить у міліцію: – Альo! Κoмандиp, у мeнe тачку oбікpали! – Заспoкoйтeся! Πoясніть щo вкpали? – Та всe! Магнітолу, кеpмо відкpутили! Та навіть педалі, гади відпиляли! – Будемо шукати … Чеpез 5 хвилин: -Альо! Κомандиp, вибач, на заднє сидіння сів ... 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лев 13 928 Опубліковано: 13 травня, 2023 П'яний Петро до сусідки: - Чуєш Галя, а ти не така вже і страшна! - Я не Галя! Я її брат Микола! 1 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лев 13 928 Опубліковано: 13 травня, 2023 - Ало, це секс по телефону? - (Пошепки) Так. - Ачого пошепки? - Я на парі. 1 2 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лев 13 928 Опубліковано: 13 травня, 2023 Жінка йде ввечері додому, заходить в темний під'їзд. А там на неї кидається мужик: - Гроші! Жінка: - Де? Мужик: - Пiкнеш, згвалтую! Жінка: - Пі, пі, пі! 3 2 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лев 13 928 Опубліковано: 13 травня, 2023 Сидить п'яний на тротуарі до нього підходить перехожий і запитує : - Ви що отут сидите? - Говорять що Земля вертиться. - Ну й що? - Чекаю коли мій будинок під'їде. 1 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лев 13 928 Опубліковано: 13 травня, 2023 Стоять дві блондинки на зупинці. Одна питає другу: - Ти який автобус чекаєш? - 6, а ти? - А я 8. Під'їхав автобус 68. - О, поїхали разом! 1 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
exo 45 012 Опубліковано: 13 травня, 2023 2 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лев 13 928 Опубліковано: 13 травня, 2023 Викладач іде похмурий по універу, його помічає колега і запитує: - Що сталося, друже? - Дружина з дому вигнала. - За що? - Після сексу випадково сказав "Давай заліковку". 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лев 13 928 Опубліковано: 13 травня, 2023 Сидять дві блондинки в кімнаті. Одна інший говорить: - Хочеш, фокус покажу? - Давай! - Бачиш світло горить? - Ну, бачу! Перша підходить до вимикача, вимикає світло і говорить: - А де воно зараз? - Не знаю! Перша йде до холодильника, відкриває двері і кричить: - А ось воно! 2 1 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах