Папа_2 1 977 Опубліковано: 19 лютого, 2016 Мы стали жить лучше, - сказало правительство.- Мы за вас рады, - подумал народ. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Папа_2 1 977 Опубліковано: 19 лютого, 2016 - Дорогая, ты спишь?- Нет.- Это хорошо, тогда повернись ко мне.- Не хочу, ты лук ел.- А ты горох! Повернись я сказал! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Папа_2 1 977 Опубліковано: 19 лютого, 2016 - Папа, ты говоришь, семья – это маленькое государство. А кто ты?!- Президент, конечно!- А мама?!- Власть.- А бабушка?!- ФСБ!- А я кто же?- А ты… Ты народ!Через час Вовочка звонит отцу на работу: - Господин президент, к власти пришёл другой президент, ФСБ спит, а народ волнуется! 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Home stager 1 960 Опубліковано: 20 лютого, 2016 Просмотрев пачку баксов под ультрафиолетом, и не обнаружив на купюрах следов крови, спермы и надписи "Хабар", я понял, что это действительно честно заработанные деньги. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЕЖка 7 418 Опубліковано: 20 лютого, 2016 Подарок от ГАИ всем влюбленным ко Дню святого Валентина.... юмор, конечно, но НЕ ОЧЕНЬ СМЕШНОЙ на самом деле 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЕЖка 7 418 Опубліковано: 20 лютого, 2016 для оптимистического настроя Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zmey77 276 Опубліковано: 20 лютого, 2016 Чат с понедельника по четверг: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zmey77 276 Опубліковано: 20 лютого, 2016 Потом в пятницу: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zmey77 276 Опубліковано: 20 лютого, 2016 И вечером в "пятничных посиделках": 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ёрмунганд 13 821 Опубліковано: 20 лютого, 2016 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах