sellar Опубліковано 21 квітня, 2015 Опубліковано 21 квітня, 2015 сегодня в втб сдавал на хлебушек. ажиотада не было, в кассира прям на столе стояли "стопки" валюты, видать несут понемногу. Цитата
Astronom Опубліковано 21 квітня, 2015 Опубліковано 21 квітня, 2015 сегодня в втб сдавал на хлебушек. ажиотада не было, в кассира прям на столе стояли "стопки" валюты, видать несут понемногу. Так обмінки і деякі валютчики курс на прийом від населення ставлять нижче.....от і несуть в ВТБ.....та і безпечніше..... 2 Цитата
Spartacus Опубліковано 22 квітня, 2015 Опубліковано 22 квітня, 2015 Кривой Рог. ВТБ банк- гривны нет. Цитата
stranik Опубліковано 22 квітня, 2015 Опубліковано 22 квітня, 2015 (змінено) Кривой Рог. ВТБ банк- гривны нет. гривна есть но эти су..и не принимают зеленый, кто просветит если открыть у них карту и туда бросить гривну это возможно? п.с. хотелось на качелях немного заработать Змінено 22 квітня, 2015 користувачем stranik Цитата
Astronom Опубліковано 22 квітня, 2015 Опубліковано 22 квітня, 2015 Мабуть, що ВТБ тепер щось хімічить ....бо курс їм такий потрібен для внутрішніх проводок.... Цитата
Kosta Опубліковано 22 квітня, 2015 Опубліковано 22 квітня, 2015 гривна есть но эти су..и не принимают зеленый, кто просветит если открыть у них карту и туда бросить гривну это возможно? п.с. хотелось на качелях немного заработать насколько я знаю у них курс конвертации по картах другой Цитата
stranik Опубліковано 22 квітня, 2015 Опубліковано 22 квітня, 2015 насколько я знаю у них курс конвертации по картах другой я имел ввиду немного другой вопрос, приношу я свою карту ВТБ и прошу наличку засчитать на карту. Либо приношу с собой налички на 1к зеленых прошу его зачислить на карту, в кассе появляется наличка которую я прошу мне выдать за конвертацию зеленого. в итоге я сдал зеленый, получил гривну в руки и на карте та же сумма(с карты можно снять в банкомате либо оплатить за услуги) Цитата
Анджелина Опубліковано 22 квітня, 2015 Опубліковано 22 квітня, 2015 я имел ввиду немного другой вопрос, приношу я свою карту ВТБ и прошу наличку засчитать на карту. Либо приношу с собой налички на 1к зеленых прошу его зачислить на карту, в кассе появляется наличка которую я прошу мне выдать за конвертацию зеленого. в итоге я сдал зеленый, получил гривну в руки и на карте та же сумма(с карты можно снять в банкомате либо оплатить за услуги) программа пропускает на валютообмен до 200 долларов, вы не сможете сдать 1к никак 1 1 Цитата
Astronom Опубліковано 23 квітня, 2015 Опубліковано 23 квітня, 2015 Хтось здавав у ВТБ валюту вчора?....в нас вже обмінки на продаж виставили по 23.70(75)... Цитата
пао Опубліковано 23 квітня, 2015 Опубліковано 23 квітня, 2015 у Києві була черга 30-40 чоловік, можна було здати 100$ Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.