sellar 1 646 Опубліковано: 21 квітня, 2015 сегодня в втб сдавал на хлебушек. ажиотада не было, в кассира прям на столе стояли "стопки" валюты, видать несут понемногу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Astronom 1 643 Опубліковано: 21 квітня, 2015 сегодня в втб сдавал на хлебушек. ажиотада не было, в кассира прям на столе стояли "стопки" валюты, видать несут понемногу. Так обмінки і деякі валютчики курс на прийом від населення ставлять нижче.....от і несуть в ВТБ.....та і безпечніше..... 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Spartacus 9 Опубліковано: 22 квітня, 2015 Кривой Рог. ВТБ банк- гривны нет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
stranik 124 Опубліковано: 22 квітня, 2015 (змінено) Кривой Рог. ВТБ банк- гривны нет. гривна есть но эти су..и не принимают зеленый, кто просветит если открыть у них карту и туда бросить гривну это возможно? п.с. хотелось на качелях немного заработать Змінено 22 квітня, 2015 користувачем stranik Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Astronom 1 643 Опубліковано: 22 квітня, 2015 Мабуть, що ВТБ тепер щось хімічить ....бо курс їм такий потрібен для внутрішніх проводок.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kosta 369 Опубліковано: 22 квітня, 2015 гривна есть но эти су..и не принимают зеленый, кто просветит если открыть у них карту и туда бросить гривну это возможно? п.с. хотелось на качелях немного заработать насколько я знаю у них курс конвертации по картах другой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
stranik 124 Опубліковано: 22 квітня, 2015 насколько я знаю у них курс конвертации по картах другой я имел ввиду немного другой вопрос, приношу я свою карту ВТБ и прошу наличку засчитать на карту. Либо приношу с собой налички на 1к зеленых прошу его зачислить на карту, в кассе появляется наличка которую я прошу мне выдать за конвертацию зеленого. в итоге я сдал зеленый, получил гривну в руки и на карте та же сумма(с карты можно снять в банкомате либо оплатить за услуги) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Анджелина 21 013 Опубліковано: 22 квітня, 2015 я имел ввиду немного другой вопрос, приношу я свою карту ВТБ и прошу наличку засчитать на карту. Либо приношу с собой налички на 1к зеленых прошу его зачислить на карту, в кассе появляется наличка которую я прошу мне выдать за конвертацию зеленого. в итоге я сдал зеленый, получил гривну в руки и на карте та же сумма(с карты можно снять в банкомате либо оплатить за услуги) программа пропускает на валютообмен до 200 долларов, вы не сможете сдать 1к никак 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Astronom 1 643 Опубліковано: 23 квітня, 2015 Хтось здавав у ВТБ валюту вчора?....в нас вже обмінки на продаж виставили по 23.70(75)... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
пао 111 Опубліковано: 23 квітня, 2015 у Києві була черга 30-40 чоловік, можна було здати 100$ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах