admin 28 687 Опубліковано: 8 вересня, 2014 И как оплатить через банк или i box, можно подробную инструкцию. Спасибо за ответ. Потрудитесь почитать первый пост, пожалуйста. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexus_911 360 Опубліковано: 8 вересня, 2014 могу ли я оплатить через Приват24? 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
101195 21 797 Опубліковано: 8 вересня, 2014 (змінено) Что означает "неверная цифровая подпись"?т Баг на моб. версии. См. как переключиться на полную вверху Змінено 8 вересня, 2014 користувачем Дух Форума 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
korob72 0 Опубліковано: 8 вересня, 2014 (змінено) оплата подписки считается с даты подписки или за календарный месяц с даты подписки Змінено 8 вересня, 2014 користувачем Дух Форума Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KARABAS BARABAS 49 Опубліковано: 8 вересня, 2014 Круто, только прошла инфа, что форум, отчасти платный- сразу наплыв .Хороший ход. 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Wxd 1 024 Опубліковано: 8 вересня, 2014 эээ, не видно даже что там, в форуме про. Огласите весь список как говорится. Чат закрывать - тоже как-то непонятно, что там ценного, хоть бы скрины вчерашние давали смотреть. 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alexandrgt 28 Опубліковано: 8 вересня, 2014 могу ли я оплатить через Приват24? Что ответили? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+SerKH 750 Опубліковано: 8 вересня, 2014 Заради справедливості (нехай не ображаються Моцарт і модери) такі поважні і шановані особи як Дядя Саша і Адам Сміт (фінанси), ЛОБ (фінанси, мінфін), Фунтик-12345 (лайвджорнал) подають надзвичайно змістовну і цікаву інформацію, але жодної оплати за це не вимагають. Так наши "Гиганты мысли" тоже не берут оплату, её берет хозяин сайта. Почему все лезут со своими правилами в чужой огород? 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sprut 371 Опубліковано: 8 вересня, 2014 В приват 24 купил 100дол.,пошел сдал заработал 60 грн.,на 30 оформил подписку на 1 мес.,на остальные купил пива,ща сижу читаю 13 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Astronom 1 643 Опубліковано: 8 вересня, 2014 Оформив підписку через Київстар...проблем не виникло.....Просто та зручно! За поради та нотатки Моцарту та Кресту,- ДЯКУЮ! 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах