Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

Тут два варіанти: або тільки я такий тупий, або всі інші стидаються спитати.

Так в чому підвох з написом олівцем?

Она просто перепутала в описании, цифры - карандашом, название валюты - пастой.

Хотя если по её варианту - может заложен глубочайший смысл в ином - при проверке название валюты стирается резинкой, а цифры, написанные пастой - просто цифры на дощечке и не являются доказательством валютообмена.

Змінено користувачем pavel159
Опубліковано (змінено)

Она просто перепутала в описании, цифры - карандашом, название валюты - пастой...

Не спішіть... давайте дочекаємось пояснень автора. Три знаки оклику після слів "карaндашoм проcтым" неоднозначно натякають на якийсь диявольский підступ.

А ще я не зрозумів, де була та табличка, звідки її взяла шановна пані, і куди повернула:

когдa я взялa табличкy в руки и начaла pасcматpивать, oн бoковым зpением увидeл

я плотнo ознакoмилаcь и полoжилa назaд всё всматpиваяcь в неё

он вeрнyлся peзко взглянyл на меня и рвaнул нaзад ту тaбличку, кaк бы рeзкo дажe так

Змінено користувачем Pan Włodek
Опубліковано

- при проверке название валюты стирается резинкой, а цифры, написанные пастой - просто цифры на дощечке и не являются доказательством валютообмена.

Я б хотів подивитись на цю картину... стирання гумкою назв валют під час затримання. 

Опубліковано (змінено)
Hе cпішіть... давайте дoчекaємocь пояcнень aвтopа. Tри знаки окликy після cлів "кapaндашoм пpоcтым" нeoднoзначнo натякають на якийcь диявольcкий підcтyп.

А ещё можно написанные карандашом названия валют менять местами и продавать доллар невнимательным и разомлевшим от долгой поездки пассажирам по 37...

Хотя в описании шла речь только про покупку менялой на себя.

Змінено користувачем pavel159
Опубліковано

Я б хотів подивитись на цю картину... стирання гумкою назв валют під час затримання. 

Я просто пытаюсь дать объяснение. Предложите свои варианты...

Опубліковано

Тут два варіанти: або тільки я такий тупий, або всі інші стидаються спитати.

Так в чому підвох з написом олівцем?

табличку можно утопить, уронить, порвать

карандаш и в Африке карандаш

валютообмен у нас как*????? легализирован в поездах????? :lol:

Опубліковано (змінено)

Хотя если по её варианту - может заложен глубочайший смысл в ином - при проверке название валюты стирается резинкой, а цифры, написанные пастой - просто цифры на дощечке и не являются доказательством валютообмена.

!!!!!  ОНА  - то есть: волшебница, тире временно исполняющая обязанности снежинки :D всё-таки верно изложила

МОЛОДЕЦ павел 159.... растолковал! ;)

БРАВО! БРАВИССИМО!!!!!

ноу коммент

таки хоть кому-то пояснила :rolleyes:

Змінено користувачем Kataleya
Опубліковано
14.05.2016 в 22:59, Kataleya сказал:

14.05.2016 в 19:47, pavel159 сказал:

МОЛОДЕЦ павел 159.... растолковал! ;)

БРАВО! БРАВИССИМО!!!!!

ноу коммент

таки хоть кому-то пояснила :rolleyes:

14.05.2016 в 22:36, Kataleya сказал:

табличку можно утопить, уронить, порвать

карандаш и в Африке карандаш

валютообмен у нас как*????? легализирован в поездах????? :lol:

Тоді було б логічним і цифри теж писати олівцем, чи зникаючим чорнилом, або виготовити табличку у вигляді тістечка з написами курсів валют кремом і в разі небезпеки - з"їсти.

І навіщо так перейматися, якщо "тежи муcоpа и пpoводник и нaч. поезда в кyрcах, ( в тeме) кaк бы ".

А якщо серйозно, то навіть якби курси валют були  надруковані золотими церковнослов"янськими літерами або людина ходить у футболці з написом "куплю долар по 25" - це не є підставою для встановлення факту незаконного валютообміну.

І да, ми так і не з"ясували, "дe булa та табличкa, звідки її взяла шaновнa пaні, і куди пoвернулa". Можу тільки припустити, що цей тип, удаючи глухонімого, як це зазвичай роблять в поїздах, проходячи вагоном, залишив ці таблички у кожному купе, а на зворотньому шляху збирав їх і виконував заявки клієнтів.

• 11 місяців потому...
Опубліковано

Обмен в инкассаторской машине. Кто-то слыхал про такое? Пишут , что в банке, а потом рассказывают , что обмен будет в инкассаторской машине. Новый вид развода?...

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...