Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

Глянув в додатку пусто по пальному в місті купити також не дає. Ще маю трохи А95-92

А то саме з початку року сталось? 

Пс якщо вони все,  то літри можуть перекинути на укрнафту.

Змінено користувачем Twin
Опубліковано
18 часов назад, Twin сказал:

Глянув в додатку пусто по пальному в місті купити також не дає. Ще маю трохи А95-92

А то саме з початку року сталось? 

Пс якщо вони все,  то літри можуть перекинути на укрнафту.

Мені навпаки сказали, що буде кидок. Сьогодні ціла делегація поїхала зі Львова в Рогатин Ів-Франківську обл заправлятися, там в людей сотні літрів зависло ( правда всі вони купили інвалідність, потратилися, тому можуть собі таке дозволити) Мені було лєньки їхати, та і Тцк по дорозі туда має дві як мінімум точки

Опубліковано
Только что, 2PAC SHAKUR сказал:

Мені навпаки сказали, що буде кидок. Сьогодні ціла делегація поїхала зі Львова в Рогатин Ів-Франківську обл заправлятися, там в людей сотні літрів зависло ( правда всі вони купили інвалідність, потратилися, тому можуть собі таке дозволити) Мені було лєньки їхати, та і Тцк по дорозі туда має дві як мінімум точки

Товаришу сказали, що говорив с кимось сьогодні з заправки АНП, якщо до 20 числа не приїде бензин до Львова, чомусь таку дату назвав, то важко сказати як спасти ті літри.... Маю 100 літрів, купляв ще літом десь. Мене більше цікавить , коли хтось останній раз зміг заправитися. На форумі читав, що люди 92 хіба ловили десь в районі Червонограда....

Опубліковано
3 часа назад, Сергій76 сказал:

Кажуть, що після 15 січня буде ліцензія. Та заправки запрацюють. Хотілось би вірити, теж в додатку літри завісли.

Є ще в Ужгороді і с. Гошів Івано-Франківська обл. Глянув по додатку, той що знайомий поїхав на Рогатин, не відписує

Опубліковано (змінено)
1 час назад, 2PAC SHAKUR сказал:

Є ще в Ужгороді і с. Гошів Івано-Франківська обл. Глянув по додатку, той що знайомий поїхав на Рогатин, не відписує

Ну Рогатині я бачив що є,  але також не поїду)  А як пропав не виходить на звязок? 

Лив останній раз в кінці серпня 95, ще зауважив що не всюди є 92, але на липинського завжди все було. 

Змінено користувачем Twin
Опубліковано
20 минут назад, Twin сказал:

Ну Рогатині я бачив що є,  але також не поїду)  А як пропав не виходить на звязок? 

Лив останній раз в кінці серпня 95, ще зауважив що не всюди є 92, але на липинського завжди все було. 

Так, але я не дивуюся, якщо ті про кого я думаю, то виходять на зв'язок, десь через тиждень, але з полігона😡. Надіюсь, що швидше всього телефон просто здох. Якщо хтось, щось буде знати за АНП напишіть. Треба таксістів звичайно питати, ця каста все завжди знає...

Опубліковано
12 минут назад, 2PAC SHAKUR сказал:

Так, але я не дивуюся, якщо ті про кого я думаю, то виходять на зв'язок, десь через тиждень, але з полігона😡. Надіюсь, що швидше всього телефон просто здох. Якщо хтось, щось буде знати за АНП напишіть. Треба таксістів звичайно питати, ця каста все завжди знає...

Знайомий часто на Франик їздить і завжди повертається з повісткою) 

Ну тоді залишається тільки чекати. 

Знайома на Авіас працювала на картах,  ще в неї уточню... 

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...