Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

В Кремне талоны Укрнафта ДТ предлагают по 45 грн/литр на момент... А от 500 литров - вообще по 44,50... Может тоже Блек Фрайди у ребят - реализаторов? Надо брать думаю...

Змінено користувачем olmasss
  • 5 тижнів потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано
14 часов назад, Сергій76 сказал:

На Окко уже пошёл процесс - подняли стоимость всего на 1 грн. Наверное началось обрабатывание поднятия акциза. Скоро и другие подтянуться...

Ну вход подрос ДТ Измаил 43 А-95 46,20 и это начало

• Лайк 3
  • Подобається 1
  • Не подобається 2
Опубліковано (змінено)
6 часов назад, aleksandr7434saman сказал:

В Измаиле все льют Петромол. Причем исключительно за кэш.

Это который приплывает из Турции в основном или какой то другой?

Или это про сеть АЗС которая себя величала Ромпетрол  пока не получила по шапке?

Змінено користувачем Аид
  • Хаха 1
  • Подобається 2
  • Не подобається 2
Опубліковано

Хтось чув , що ANP заправка банкрут? І нема ніякого палива там давно вже. Я давно не заправлявся там, бо якість погана. Лишилися на гаманці літри з літа ще.  Хто заправлявся у Львові в 2025? На форумах пишуть, що бензина давно нема. Я чув, що їх рейдернули або продали, у Львові на місці АЗС (блатне місце) біля Вікторії взагалі мають щось будувати? Інфо лінія не працює.

Опубліковано
2 часа назад, володимир сказал:

https://epravda.com.ua/publications/2024/10/2/720044/

Хто і для чого купив 245 колишніх АЗС Коломойського? Інтервʼю з власником компанії-переможця аукціону

Це я читав як раз в жовтні, але чи хтось заправлявся в 2025 на ANP? В людей сотні літрів на гаманцях, хто зміг заправитися і коли останній раз, ось це цікаво. У Львові в них точки в хороших місцях до речі, під ЖК ого як підійде, зараз будують на кожному клаптику, хтось скуповує все що погано лежить....

Опубліковано (змінено)

Глянув в додатку пусто по пальному в місті купити також не дає. Ще маю трохи А95-92

А то саме з початку року сталось? 

Пс якщо вони все,  то літри можуть перекинути на укрнафту.

Змінено користувачем Twin

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...