Gilius TM Опубліковано: 9 лютого, 2015 Опубліковано: 9 лютого, 2015 А я мав необережність взяти до себе фальшивку номіналом 100$. Було це при курсі 16 грн ще. Що можу сказати - якість фальшивки на висоті...навіть в банк сходив щоб точно вже впевнитися. Бумага була така як на звичайних купюрах, тобто на дотик не відрізнялася, роздвоювань кінчиків купюри не було. Був водяний знак...повністю лице, правда якщо порівнювати з оригіналом - то трохи не чіткий. Полоски там і тд ...все це було. Друкована кольором цифра 100 міняла колір під різними кутами, так як і в оригіналі. Єдине, що фарба кольору 100 була трошки світліша. Після цієї купюри я бакси на "хруст" вже не перевіряю Чого точно не було = це шороховатості піджака і не було волосинок. Тепер це саме перше що я дивлюсь при покупці баксів. Ще можу сказати, що купюра була ідеальна...і виділялась тільки на фоні інших купюр, та й то не краскою, а кольором друкованого числа 100, що в правому нижньому кутку. Остерігайтесь підробок! 1 4 Цитата
gosha Опубліковано: 9 лютого, 2015 Опубліковано: 9 лютого, 2015 А я мав необережність взяти до себе фальшивку номіналом 100$. Було це при курсі 16 грн ще. Що можу сказати - якість фальшивки на висоті...навіть в банк сходив щоб точно вже впевнитися. Бумага була така як на звичайних купюрах, тобто на дотик не відрізнялася, роздвоювань кінчиків купюри не було. Був водяний знак...повністю лице, правда якщо порівнювати з оригіналом - то трохи не чіткий. Полоски там і тд ...все це було. Друкована кольором цифра 100 міняла колір під різними кутами, так як і в оригіналі. Єдине, що фарба кольору 100 була трошки світліша. Після цієї купюри я бакси на "хруст" вже не перевіряю Чого точно не було = це шороховатості піджака і не було волосинок. Тепер це саме перше що я дивлюсь при покупці баксів. Ще можу сказати, що купюра була ідеальна...і виділялась тільки на фоні інших купюр, та й то не краскою, а кольором друкованого числа 100, що в правому нижньому кутку. Остерігайтесь підробок! А оттиски от печати матрицей были . ? ? ? . Цитата
Gilius TM Опубліковано: 10 лютого, 2015 Опубліковано: 10 лютого, 2015 А оттиски от печати матрицей были . ? ? ? . Не було. Але ці "оттиски" і на багатьох нефальшивих купюрах не видно. Підробку цю явно не на принтері зробили. Шкода, що не сфоткав. Постарався якнайшвидше її позбутися, що і було зроблено на оптовому ринку, так як я "базарнік" - купую на опті речі і продаю в свому місті у роздріб. Цитата
Gilius TM Опубліковано: 9 березня, 2015 Опубліковано: 9 березня, 2015 Везучий я на фальшивки ) От і 100 грн. фальшивих до мене на ринку прийшло. Якість доволі непогана, хоча бумага на ощуп відрізняється. Можу фотки скинути. Цитата
Deffa4ka Опубліковано: 9 березня, 2015 Опубліковано: 9 березня, 2015 Везучий я на фальшивки ) От і 100 грн. фальшивих до мене на ринку прийшло. Якість доволі непогана, хоча бумага на ощуп відрізняється. Можу фотки скинути. звісно, що скидайте! прям сюди 1 Цитата
Це популярне повідомлення. Gilius TM Опубліковано: 9 березня, 2015 Це популярне повідомлення. Опубліковано: 9 березня, 2015 11 Цитата
GeraT Опубліковано: 23 березня, 2015 Опубліковано: 23 березня, 2015 Вот мне тоже попались фальшивки ( как я думаю), причем все признаки оригинала, все шероховатости, оттиски, серии, водяные знаки и т.д. все было нормально, единственное отличие ЦВЕТ!!! Он реально отличается если их положить в кучу с нормальными $. Мне так товарищ долг отдал, как оказалось потом он их где то с рук купил! Хотя может знатоки посмотрят фото и скажут что они нормальные, идти проверять в банк не стала, а отдала их обратно от греха подальше! та что в центе нормальная) Цитата
Gilius TM Опубліковано: 23 березня, 2015 Опубліковано: 23 березня, 2015 долари старого зразку в ультрафіолеті НЕ СВІТЯТЬСЯ, тільки полоска та чорна світиться і то нехарактерно так, майже непомітно. Фальшиві однозначно. Цитата
Bucks Опубліковано: 23 березня, 2015 Опубліковано: 23 березня, 2015 Вот мне тоже попались фальшивки ( как я думаю), причем все признаки оригинала, все шероховатости, оттиски, серии, водяные знаки и т.д. все было нормально, единственное отличие ЦВЕТ!!! Он реально отличается если их положить в кучу с нормальными $. Мне так товарищ долг отдал, как оказалось потом он их где то с рук купил! Хотя может знатоки посмотрят фото и скажут что они нормальные, идти проверять в банк не стала, а отдала их обратно от греха подальше! та что в центе нормальная) Вот мне тоже попались фальшивки ( как я думаю), причем все признаки оригинала, все шероховатости, оттиски, серии, водяные знаки и т.д. все было нормально, единственное отличие ЦВЕТ!!! А ик метки есть? Цитата
GeraT Опубліковано: 23 березня, 2015 Опубліковано: 23 березня, 2015 А ик метки есть? Для блондинки, пожалуйста, это что за метки такие?))) Цитата
Рекомендовані повідомлення