Перейти до вмісту

Deffa4ka

Форумчанин
  • Публікації

    652
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

1 630 Душка

Про Deffa4ka

  • Звання
    Advanced Member

Додаткові данні

  • Пол:
    Женский

Відвідувачі профілю

4 130 переглядів профілю
  1. Deffa4ka

    Куда вкладывать сбережения?

    А якщо будинок є, і землі біля неї не мало? Все ж таки хотілося б почути думку людей, які знаються на темі.
  2. Deffa4ka

    Куда вкладывать сбережения?

    Якщо держава дотує - (а до речі, як? знаю тільки про кредити під 0%) - то чому б не скористатись? Щодо тарифів, то вони розписані до 2025 року з привязкою до курсу євро(і це нормальні європейські 15-17 євроцентів). Якщо Україна задекларувала 11% альтернативної енергетики до 2020 року - при теперішніх 1%, не думаю, що вона зацікавлена грати на пониження інтересу. Відбити гроші за 6-7 років - це не так вже й погано, при умові, що бізнес вимагає мінімальних втручань
  3. Deffa4ka

    Куда вкладывать сбережения?

    А тим часом в одній українській провінції магнати (хтось каже - Гройсман, хтось каже - китайці) викупили всі наявні ділянки непридатної для обробітку землі, на одній ділянці - розміром 7 га - побудували установку, і кинули високовольтну лінію (можливо, для продажу енергії закордон)
  4. Deffa4ka

    Куда вкладывать сбережения?

    Всем привет! Как насчет солнечных панелей как инвестиции? если, например, сделать установку до 30 кВт и продавать по зеленому тарифу?
  5. Deffa4ka

    Что сейчас слушаем?

    ...і пока)
  6. Deffa4ka

    Что сейчас слушаем?

    Усім привіт!)
  7. Deffa4ka

    Угадай фильм

    17 Бейб: поросенок в городе 26 вперед и вверх
  8. у меня свой вариант - смена места жительства и длинные разлуки с мужем...( Карьера победила любовь и семейный уют...
  9. не, я к тому, что не все умеют совладать со своими физиологическими потребностями. Вот общаешься с мужчиной - умным, состоятельным, хорошим собеседником, НО вдруг замечаешь его обалдевшие глаза, которыми он уже мысленно тебя раздевает, и понимаешь: все, общению конец. Ты для него переходишь в ранг сексуального объекта, потому что на БОЛЬШЕЕ он не способен. Дружить по-настоящему и общаться бескорыстно - нынче товар редкий, за него надо бороться. Если интересно только переспать - зачем так напрягаться? у нас легкодоступных красавиц - пруд пруди.
  10. вот именно из-за такой постановки вопроса мне сложно (и зачастую не хочется) дружить с мужчинами. Не тем занят мозг у большинства людей, явно не тем...
  11. Deffa4ka

    Что сейчас слушаем?

    Я просто оставлю это здесь :)
  12. Deffa4ka

    Что сейчас слушаем?

    Grande Ennio, grande Giuseppe... (из фильма "Легенда о пианисте, Италия, 1998, режиссер Джузеппе Торнаторе)
  13. Достатньо почитати коментарі читачів, щоб зрозуміти, що і ця стаття - замовна (що аж ніяк не робить честі УП). Нагута, як колишній журналіст, добре знає силу ЗМІ: одним із перших його кроків була замовна стаття в Форбс.Україна (який теж має "підмочену" репутацію)
×