Close button

Топ пошукових запитів Google по місцям відпочинку

Топ пошукових запитів Google по місцям відпочинку

В топі пошукових запитів Google виявилися Коблево і Туреччина, повідомляє Комментарии.

Слідом за відкриттям повітряного простору та поновленням залізничного сполучення українці все частіше шукають місця для відпочинку. Компанія Google проаналізувала пошукові запити інтернет-користувачів, які не відмовляються від подорожей під час епідемії.

Так, за інформацією Google, в 2020-му дуже популярний відпочинок в Коблево, затоці та Лазурному. У топ-10 пошукових запитів українських туристів також потрапили Бердянськ, Одеса, Приморськ, Урзуф, Білосарайська коса, Київське море і Кирилівка. Тоді, коли почався карантин, пошуковий інтерес українців насчет туризму впав чи не на половину, якщо порівнювати з минулим роком. Але з кінця квітня він почав щотижня рости на 6%, а в червні виріс на 46% і практично досяг того рівня, який був до карантину.

Читайте також: На морі автомобілем: куди поїхати в Україні

Спостерігається сплеск інтересу і до закордонними курортів. В топ пошукових запитів увійшли Туреччина, Албанія, Єгипет, Болгарія, Чорногорія, Грузія, а також Мальдіви, Балі, Хорватія і Греція.

Нагадаємо, Болгарія відкриває свої кордони для українців. Нові правила в 'їзду під час карантину почнуть діяти вже сьогодні, 16 липня.

Читайте також: умови в 'їзду в популярні серед українських туристів країни

Олена Волкова

Новини

Популярні теми форуму

analytics