Перейти до вмісту

ScatmanJohn

Форумчанин
  • Публікації

    324
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача ScatmanJohn

  1. ScatmanJohn

    Наличие валюты/гривни в банках

    А що буде в березні? Цього разу прийшов у Сенс не під кінець дня, а по обіді - отримав новенькі сині.
  2. ScatmanJohn

    Прогноз курса доллара к гривне

    Є варіант подальшого зниження облікової ставки і зміцнення гривні?
  3. ScatmanJohn

    Наличие валюты/гривни в банках

    Свято білого долара у Львові Сенс - білі + купа 10-20-50 бо інших не лишилось Оксі - білі, майже всі з одної серії
  4. ScatmanJohn

    Прогноз курса доллара к гривне

    Різниця є, здавав синій по 38.26 по телефонній домовленості. На вікні був курс 38.20, не довго думаючи скинув весь білий що мав на руках. Скоріш за все не встигли оновити курс на вікні. Схоже що ще кілька днів гривня зміцнюватиметься.
  5. ScatmanJohn

    Наличие валюты/гривни в банках

    Львів. Статистика за тиждень. Акорд - 2003/06 Альянс - на початку тижня були 2003/06, сьогодні клієнту видали сині Райф - сині Ідея - 16 - сині, 8 - 2003/06, 2 - 1996/99
  6. ScatmanJohn

    Банки, в которых мы держим деньги

    Карусельщикам думаю нічого не загрожує. Звідки 50к гривень? А ось квитанція, в іншому банку зняв 1300 доларів і потім обміняв на гривні.
  7. ScatmanJohn

    Наличие валюты/гривни в банках

    Статистика по Львову за тиждень. Піреус, Глобус - сині. Оксі - зараз є тільки білі, спробую через тиждень. Ідея, Райф - доларів нема, замовлення роблять аж на 8-10 днів вперед.
  8. В банках практично не буває цікавого курсу прийому. Розсмішило про будь-яку суму. Насправді все впирається в наявність вільної гривні у касі. З власного досвіду навіть суму 2-3 тис дол. бувало здати проблематично, інколи і більше 300 дол. не брали.
  9. Абсолютно неправильний висновок. Люди таки беруть білий, бо деякі банки іншого не мають. А різницю диктують обмінники, і сперечатись не вийде, бо касир вам скаже "це не я придумав", "по якому курсу сказали брати по такому і беру".
  10. ScatmanJohn

    Прогноз курса доллара к гривне

    Зближати МБ і готівку будуть часом не за рахунок спалювання резервів? У випадку скорочення/затримок іноземної підтримки стримувати готівковий курс будь-якою ціною навряд чи хороша ідея. Краще б прибрали різницю між білим і синім доларом. Яка доречі зросла з 7-10 коп. у грудні до 12-15 коп. станом на зараз.
  11. ScatmanJohn

    Прогноз курса доллара к гривне

    По 39.05 - знову пощастило спіймати пік.
  12. ScatmanJohn

    Прогноз курса доллара к гривне

    Теж відчуття, що будем потихеньку повзти вверх. Сьогодні відкупив онлайн те що здав 30-31 грудня, наразі у банках де курс був не дорожче 38.50. І що є багато бажаючих купляти по 40 і вище? Обмінка, де я сьогодні здавав дол., продавала по 39.50. Так, в банках може не бути валюти, імовірно не підвозили через новорічні свята. ПУМБ не приймає заявки на купівлю валюти у відділенні до 9 січня, Ідея банк каже найближча дата замовлення 12 січня. Але все ж вдалось купити у ПУМБі невелику суму, переважно видали синій дол.
  13. Відкриваєте депозит. У наступному місяці (до дати закінчення) знову купуєте валюту і поповнюєте депозит. По закінченню терміну знімаєте усе без комісії. В поточному місяці після відкриття депозиту ще можна його поповнити 1996-2006 доларами, з надією отримати сині.
  14. В Акорді працює на вихідних, але зарядити на картку 50к у вихідний ще той квест.
  15. ScatmanJohn

    Прогноз курса доллара к гривне

    У Львові пік був 39.85, я успішно злив ~25% доларової позиції.
  16. ScatmanJohn

    Наличие валюты/гривни в банках

    У Львові в Приваті теж свято синього долара! Окрім замовленої суми докупив в касі ще 1000 по 37.9. Сенс банк - теж видали сині.
  17. ScatmanJohn

    Наличие валюты/гривни в банках

    Статистика за тиждень. Львів. Піреус - 2003/06 стан нових А-банк - сині
  18. ScatmanJohn

    Прогноз курса доллара к гривне

    В 20х числах березня міняв долари під конверти + на поточні потреби, курс за 1996/2006/сині був однаковий. Пригадую, тоді завернули одну сотку 2006 року через потертість на портреті, зате на трохи пожмакану синю сотку не звернули увагу. Різні курси на білий/синій долар встановили весною дещо пізніше. Саме тоді звідкісь з'явилась величезна кількість білих доларів серед яких багато "мотлоху" - такого до цього не спостерігалось. В листопаді в Ідея банку робив замовлення на долари і спитав що зараз видають (в жовтні отримав 50% "мотлоху"), відповіли від них то не залежить, їм валюту привозить ПУМБ. Але ж ми всі знаємо, що ПУМБ як на видачу так і на продаж має новенькі сині. Виходить, що білі долари, які потрапляють в ПУМБ, відсортовують вручну і розвозять по банках "2го сорту". Знаю ще два банки, де видають 2003/2006, сині і 1996/99 туди якимось дивом не потрапляють, тобто знову ж таки хтось має сортувати вручну. Висновок - мутять воду саме банки.
  19. ScatmanJohn

    Наличие валюты/гривни в банках

    Статистика по Львову за цей тиждень. Сенс, Європромбанк - сині Акорд - депозит видали синіми, але карусельщикам можуть видати білі А-банк - клієнту видали білі 2003/2006.
  20. Боюсь, що банк буде частину мотлоху прийнятого на інкасо не відправляти у США, а лишати тут. Комісію 10% звісно ж собі в кишеню. Можливість пхати мотлох в термінали, думаю лишиться.
  21. ScatmanJohn

    Наличие валюты/гривни в банках

    Я пробував замовити по телефону, вони казали що замовлень не роблять і переключили на відділення. Там просто сказали, що очікується на понеділок-вівторок, а депозити можна забрати без замовлення, в них є окремий резерв. Статистика за цей тиждень. Акорд - 2003/2006, візуально без зауважень, але 2 сотки мали плями які видно лише під УФ лампою. Ідея - 3 шт. 1996, 10 шт. 2003/2006, лише одна мала потертість посередині Піреус - сині Сенс - 3 шт. 1996, 3 шт. 2003/2006, 18 сині
  22. ScatmanJohn

    Наличие валюты/гривни в банках

    Свіжа інфа по Львову. Оксі - видали сині. Глобус - 2003/2006 рік в суперовому стані, євро найближчим часом не буде. Аккорд - доларів нема, треба робити замовлення Ідея - доларів нема, завіз буде за 2-3 тижні. Сказали що видають те, що їм привозить ПУМБ, минулий раз був тільки "мотлох".
  23. ScatmanJohn

    Наличие валюты/гривни в банках

    Статистика по Львову за цей тиждень. Приват, Піреус, ПУМБ - сині.
  24. ScatmanJohn

    Наличие валюты/гривни в банках

    Прохання відписати у темі про наявність валюти, якими доларами вам видадуть - білими чи синіми.
  25. ScatmanJohn

    Прогноз курса доллара к гривне

    Починають лізти думки злити 50-60% доларів і відкупити пізніше. Схоже на те, що НБУ планує знову сходити на 37 і зависнути там на деякий час.
×