Перейти до вмісту

Cvetyk

Форумчанин
  • Публікації

    63
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

84 Душка

Про Cvetyk

  • Звання
    Advanced Member
  1. Cvetyk

    Прогноз курса доллара к гривне

    Щодо Приватбанку, то все можливо, і проблеми, які зараз в ньому виникли, дійсно, можуть бути одним з видів покращення свого фінансового стану, ще трохи і побачимо (якщо буде ріст, то це, дійсно, так і було). А щодо "имиджевых потерь", то ось взяли українці і "образилися" на Приват за ці збої і вирішили перейти в інший банк. Тільки питання:"В який?" Таких банків, з якими на даний момент можна ще більш-менш мати справу, на пальцях однієї руки можна перерахувати, тому нікуди від Привату не дітися. І там це розуміють, то чому не скористатися нагодою і не заробити, може, спочатку це, дійсно, був збій, а потім "сообразили".
  2. Cvetyk

    Прогноз курса доллара к гривне

    А чому все не може відбуватися за аналогією до 2015 року? Тільки курси трохи інші і все відбувається плавніше, ну, прибуток в них трохи менший буде, але ж совість теж треба мати, хоча вони ж знають майже точно до яких цифр курс опуститься, тому ще не час підбивати підсумки, але якось важко повірити, що все може бути так просто і примітивно. А може, розрахунок, що повіримо в таку аналогію, поназдаємо валюти в надії, що все одно буде дешевше, а тут сюрприз - долар почав несподівано і стрімко укріплюватися.
  3. Cvetyk

    Прогноз курса доллара к гривне

    Молекула вже й парі заключив, а все мало, куди вже категоричніший прогноз. Треба просто зачекати до другої половини липня. Щодо цифр і фактів, то навіть ті, від кого залежить курс долара, напевно, не зможуть навести переконливі цифри і факти, щоб пояснити, чому в нас зараз саме такий курс. Тому нам всім і залишається в основному думати, вгадувати, тому що аналіз дещо перестав допомагати в питанні курсоутворення.
  4. Cvetyk

    Прогноз курса доллара к гривне

    Тоді тим більше виникає сумнів у доцільності цієї таблички, оскільки Ви й так на даний момент все знаєте - гра на укріплення гривні. І я, наприклад, не впевнена, що коли мета буде досягнута і почнеться знецінення гривні, то тоді фактор штучності курсу буде таким вже й не актуальним.
  5. Cvetyk

    Прогноз курса доллара к гривне

    Було б, звичайно, цікаво, але один з основних факторів штучність курсу долара (як там захочуть, те й будемо мати) дещо знецінює цю таблицю, бо підходить і в червону, і в зелену колонку, тільки з строками важкувато: коли цей фактор найактульніший для червоної, а коли для зеленої колонки.
  6. Тут питання в них дещо в іншому вийшло. Remesis вважає, що до коштів, які залишилися на руках в того, хто тримав гроші на гривневому депозиті, потрібно застосувати індекси інфляції за всі ці роки і вважати, що на цю суму він отримав би менше.
  7. Himik хотів показати Вам, що було в 2015 році на виході у двох людей, які в 2009 році мали по 8000 грн. Один з них купив 1000 дол. і поклав на 5 років під матрац, а другий поклав на гривневий депозит на 5 років під, наприклад, 18% річних (але це залежить від конкретного банка). В результаті у першого так і залишилося 1000 дол., а в другого (він нічого не знімав, проценти капіталізувалися, хоча інфляція в країні і була, але із-за неї його кошти в грн. не зменшувалися на депозиті) - приблизно 19500 грн., які зараз він може зняти і придбати приблизно 900 дол., тобто фактично він втратив, порівняно з тим, який тримав під матрацом, 100 дол., але не 300% і не 200% (а з цього саме почалися ваші з'ясування). Тому тут враховувати інфляцію, як на мене теж, не потрібно, розраховується, що в них фактично в 2015 році залишилося на руках. Але якщо розглядати ще й третього, який поклав 1000 дол. на доларовий депозит (з капіталізацією, приблизно під 8% на 5 років), то перший (в кого вдома 1000 дол.) втратив би приблизно 500 дол, а той, що на гривневому депозиті - приблизно 600 дол., порівняно з третім.
  8. Cvetyk

    Прогноз курса доллара к гривне

    Звичайно, так. Але скільки було тих, хто читаючи численні прогнози, що долар доросте до 50-100, купував по будь-якій ціні.
  9. Cvetyk

    Прогноз курса доллара к гривне

    Ви знову праві, але я, на жаль, ні за "білих", ні за "червоних", бо знаю, що ми - пішаки в чужій грі. Я про те, про що , на мою думку, треба було б писати в цій темі - більш менш конкретний курс на більш менш конкретну дату. Мені імпонують саме такі учасники, які не бояться дотримуватися умов цієї теми в такій складній ситуації, хоча це не говорить, що я їх підтримую. Адже те, що ми в майже занедбаній економіко-політичній ситуації, знає і відчуває кожен з нас на собі, та й тема для цього є окрема.
  10. Cvetyk

    Прогноз курса доллара к гривне

    Ви, звичайно, праві. Але справедливості заради, потрібно зауважити що ті, хто до цього дня при падаючому курсі здавали валюту, поки що програли менше, ніж ті, хто, дослухаючись до прогнозів в лютому, накупилися найдорожчого долара. Якщо цього боятися, то цю тему, взагалі треба закривати. Я більше підтримую Вашу точку зору, яку Ви висловлювали раніше, що треба думати своєю головою.
  11. Cvetyk

    Прогноз курса доллара к гривне

    Найперше повідомлення, з якого починалася тема:"Предлагаю в этой теме озвучивать свои прогнозы по курсу доллара к гривне. Срок прогноза - любой. Точность - тоже любая (можно называть конкретную цифру, можно - диапазон "от" и "до"). Главное - указывать срок исполнения прогноза." А для всього іншого, як на мене, інші теми, наприклад, "Экономико-политическая составляющая курсообразования".
  12. Cvetyk

    Прогноз курса доллара к гривне

    Щодо пристанища, якщо сім'я залишилася без доходів (втратили роботу, наприклад), то поки вони зорієнтуються, як заробляти далі, і чи скоро в них це вийде, Ви їм пропонуєте голодувати, але заначку не чіпати?
  13. Cvetyk

    Прогноз курса доллара к гривне

    я знаю масу людей, які несуть бакс на хлібчик і теж себе поки що непогано почувають, тому що купували його за курсом, значно нижчим за існуючий.
  14. Cvetyk

    Налоговая реформа. Налогообложение.

    5006х15%=750,90; 5006х1,5%=75,09; (5006-750,90)х3,6%=153,18. В сумі 979,17.
  15. Cvetyk

    Прогноз курса доллара к гривне

    До кінця 2014 року офіційний курс долара доріс, здається, до 16. А в бюджеті був закладений значно менший. І коли всі знають, що на 2015 рік курс один, то чому не можна ще "покращити" ситуацію і несподівано не зробити "сюрпрайз"?
×