Перейти до вмісту

Дина Павлик

Форумчанин
  • Публікації

    277
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Дина Павлик

  1. Дина Павлик

    Юмор (без политики)

    — Яша, о чем ты думаешь во время работы? — Знаешь Моня, постоянно таки думаю о лошадях — все время в голове: «Е…ись оно все конем!».
  2. Дина Павлик

    Юмор (без политики)

    — Лазарь Моисеевич,Вы таки слышала, шо Рада приняла решение переименовать Днепропетровск в Днепр. — А то, конечно слышал, думаю, шо жители Запорожья и Херсона сейчас находятся в жутком беспокойстве.
  3. Дина Павлик

    Юмор (без политики)

    — Розочка, я таки, дозвонился в приёмную нашего одесского мэра, спросил: «Куда мы всей страной идём?» — И шо он на то?.. — Пока только смогли ответить, куда иду конкретно я…
  4. Дина Павлик

    Юмор (без политики)

    Пішов старий гуцул до дохтури вивідати ци дожиє до 100 років? – П’єте по ресторанах коньяки, вина, горівки, коктелі? – Та я купованої навіть до писка не беру! – Їсьте куповану кобасу, курите? – Боронь боже! Ми перед сьвєтами стіко кобаси робемо, що до нових сьвих стає. – Вилежуєтиси на пляжах під проміньом сонцє, граєте в гольф, часто буваєте на нічних ралі на мотоцикльох і спортивних машинах? – Прошу пана, а шо таке гольф?.. Бо з того чьису, як в мого Ромка поломовси мотоцикіль, то їздимо до Станіслава єно овтобусом. Але він йде з ранє, в обід і в вечери. – Може вам не дают спокою карти, наркотики, дорогі любаски? – Маткабоска! Добре, що вас не чує моя Ганє. – Маєте так мой-мой грошей, що переживаєте аж не можете по ночох спати? – Єно пенсія… – Най го шляк трафе! – Що пан дохтур каже? – На якої курвої мами вам тих сто років?!!
  5. Дина Павлик

    Юмор (без политики)

    Блондинка з Києва їхала в Буковель на своїй крутій іномарці, але пробила колесо і зупинилась на обочині. В цей час їхали два гуцули на коні. Блондинка звертається до них: - Ребята, помогите – я в боргу не останусь! Ті поважно злізли з коня і, оглянувши пробите колесо, дійшли висновку: - Та шо… тре’ мінєти. - Нет, только два – коню делать не буду! – категорично заявила блондинка.
  6. Дина Павлик

    Юмор (без политики)

    Американці з гуцулами посперечалися, в кого старики довше живуть. Приїхали гуцули в Америку і в старому районі, в лікарні під крапельницею в реанімації знайшли 103-річного дідуся… Поїхали американці в Карпати. Бачать з гори на великій швидкості старий гуцул спускається. Його зупиняють, питають, скільки йому років. Він відповідає: “102″. Американці з полегшенням зітхають, думають, що все – виграли. І тут один з них цікавиться: — А куди ви так поспішаєте? Старий гуцул відповідає: — Від батька втікаю. Американці переглядаються. — А чому? — Я діду нахамив.
×