Перейти до вмісту

LIKA

Форумчанин
  • Публікації

    45
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача LIKA

  1. LIKA

    Пятничные посиделки в кругу друзей.

    Друзья, Вам не кажется что мы пишем только четвером? Давайте обменяемся телефонами и по вайберу будем отжигать Зачем нам форум? Или Вы ради плюсиков? P.S. Тилана, только Вашего телефона у нас нет. Сбросьте в личку. И забудем о форуме навсегда. Здравствуйте, простите, что нарушаю идиллию, но Вас с большим удовольствием читают. Особенно, кто когда-то был в лагере бизнес, а сейчас в лагере глубокий декрет. Настроение поднимаете и помогаете держать руку на пульсе. Во всех сферах. P.S. а Васми, Takeo, смею надеяться на обмен виски на личный опыт. Вроде как в понедельник отдадут продленный шенген.
  2. LIKA

    Отдых. Украина или заграница?

    Ціни і мене теж радують. Але от як почала бронювати остаточно та читати відгуки (ротавіруси, низький сервіс, відсутність анімації, аквапарків) - дуже задумалася. Можливо краще з турецьких п`ятірок спуститись на четвірки та й не морочити собі голови. Хто як думає? Перш за все запитую тих, у кого 2дорослих+2діток, віком до 10 років.
  3. а писать и требовать обратно не пробовали? комисси то с 21-го ввели. или ВАС предупредили о поднятии?
  4. LIKA

    Прогноз курса доллара к гривне

    додам до сьогоднішнього "загону" та панічних настроїв (навіть у гігантів) трохи позитивних новин. на західному кордоні пусто - не вигідно завозити до нас товар (про контабанду не знаю). крім того чути білорусів на вулицях - приїздять скуплятися по дешевших цінах. ясно, що з валютою. якщо процес набуде більш масового характеру - населення трохи заспокоїться. а там дивись і поляки підтянуться. так було вже у 2008-му. ясно, що в маштабах держави - то капля в морі.
  5. підкажіть будь-ласка: зупинити свій вибір на б/у Apple iPad Wi-Fi + 3G 64GB Black (Ідеальний стан) чи купити новий Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate 3G (PMP7100D3G_DUO). купую на благодійні цілі (в монастир для вивчення мови та он-лайн спілкування з рідними) . сума до 2500 грн. хочуть діагональ біля 10-тки.
  6. і не чекайте, я щаслива жінка. завжди мала і маю прихильників. навіть зараз у шлюбі. і навіть молодших на ... років. заміж виходила, а правильніше фіксувала стосунки, на систематичні вимоги чоловіка і його батьків. пишу тут для Блондинки. здалось, що красуня сама собі формує проблемку. а навіщо це гарним та розумним дівчатам? Вам бажаю приємних снів. а взагалі читачка "прогноз курса доллара". а Blondinko підняла настрій безмежно своїми жартами.
  7. LIKA

    Как прожить до 100 лет

    раньше теперь , и чаще , нежели раз в год (подслушала у мужа-уролога) ну или у Вас секс каждый день, что после сорока сомнительно тогда только раз в год
  8. якби я народжувала в районі 20-тки - обов`язково б мала няню. і будувала б кар`єру. хіба можна зупинити успіх більш ніж на декілька місяців? зараз для мене няня - не допустима річ. ні в якому разі. є мама і тато. і дітки відповідно ростуть різні. з нянями і батьками. щиро дякую Богу за можливість виховувати самій без огляду на інші спокуси.
  9. ну на те вона і Ваша дружина, щоб бути Асом. у чоловіка син від першого шлюбу - живе з нами. народжувати треба тоді, коли ти цього справді хочеш. усім серцем . правда я з тих, хто не вірить що можна бути успішною бізнес леді та ідеальною мамою одночасно. десь обов`язково халявиш. тому так. чоловік мій думає так як і Ви.
  10. не хотіла Вас образити, але по-моєму мені вдалося. скажіть, ми з різних поколінь? чи можливо дійсно я "западенка"? (західні регіони матінки України) наші діти ростуть в гармонії, любові, достатку і без скандалів. це навряд чи можна досягнути у юному віці та ранньому шлюбі. і кожна поважаюча себе жінка (думаю чоловік теж) слідкує за власним здоров`ям, береже його та цінує. це не менший "+" ніж пружні сідниці/шикарий торс. а давайте попросимо Блондинку додати гумору/гостроти/ігривості , як на початку теми??!!!
  11. хто ж Вам, Маестро, заважає бути молодим та здоровим до 80-ти? справа в тому, що зі студентства мала змогу відвідувати європейські країни (дав Бог можливість заробляти). частково там формувались погляди на сім`ю/кар`єру + у батьків пізній шлюб (дуже вдалий). тому раніше ніж 34 роки мені дуже-предуже діток не хотілось. для чого тоді себе обманювати? і людину поруч? "кесарево" швидше за все призначили зважаючи на вік - бояться приймати роди. а про Вашу доцю, мені чомусь здалось, що вона прийшла якраз у зрілому віці - коли кожної хвилини відчуваєш радість батьківства. звідси така ніжність. наприклад, мій чоловік помітно сильніше відчуває себе татком з другим хлопчиком, бо мудрості більше.
  12. про синдром ДАУНА - з усіх породіль мене ставили в приклад по легкості родів та відновленню організму після (віку не знали). Після уточнень дати народження - не мали аргументів. З мого оточення біля 10-ти жінок успішно народжують після сорока з гаком здорових малюків. Басні Вами згадані - ..... надцятого століття писані. Тоді в тридцятник уже готувались на Суд Божий. Ви ще з тих будете?
  13. чарівна Blondinko, і Ваші подруги/колеги/сестриці по проблемах (ВАМИ ЖЕ І НАДУМАНИХ)! 1. на першому і усіх інших побаченнях, і потім..... чоловіка треба слухати, підхвалювати (щиро), і спокушати теж щиро. питань не треба (Ви не на переговорах). 2. стосовно "розібрали усіх нормальних" - Ваш буде тільки для Вас, Ви його відчуєте одразу. 3. до 30-ти ( чи хто там що нашкрябає) заміж - повна дурня. Блондинки молоді та сексуальні до безмежного віку, як і брюнетки. Потрібно тільки усім своїм єством відчувати себе жінкою, балдіти від життя незалежно від обставин, випромінювати любов. написано з власно досвіду, блондинкою, з кар`єрою (забезпеченою мат.частиною ), вийшла заміж в 34, народила синочка в 36, і кажу відверто - можна було б ще трішки побути вільною. чоловіків достойних є достатньо, і навколо Вас теж. ЗАБУЛА: свій гострий розум та ділову хватку будете демонструвати тільки будучи глибоко заміжньою пані, при розподілі сімейного бютжету та перспективному плануванні розвитку сім`ї.
  14. изначально утопия. мужчина (Ваш идеал) так не хочет. хочет озорную, легкую, веселую, чтоб все успевала и везде, и чтоб еще гордо показывать друзьям было можно. у Вас обязательно будет семья, но для этого нужно реально нуждаться в мужчине. а у Вас как бы все уже есть. что он может Вам такое дать, чтоб почуствовать себя крутым мужиком. еще круче, чем он сам себя и так считает. я Вас понимаю отлично. сама из таких, правда "бывшая". и подруги у меня как и у Вас незамужние имеются. психология успешного "бизнесмена" и психология успешной "женщины" кардинально противоположные в основе. а Вы сейчас "успешный бизнесмен".
  15. LIKA

    Прогноз курса доллара к гривне

    можливо ми на різних ринках. я - про фінансовий сектор. і конкретно - фізичних осіб.
  16. LIKA

    Прогноз курса доллара к гривне

    мілліардік цей якраз населення з банків і винесло за поточний рік по даних пані Гонтарєвої. от зараз назад принесуть - і тоді всі заявки (відкладений попит) будуть задоволені а якщо серйозно, то теж вважаю, що нбу продавить чорний ринок та понизить курс. звісно не за декілька днів, а за декілька тижнів. і з цим варто змиритися тим, хто розраховував на інший сценарій. усі схеми виводу капіталу закриті, господа присяжные заседатели.
  17. LIKA

    Прогноз курса доллара к гривне

    "уголь" цей вартував нашому бюджету в два рази дорожче імпортного - бо під нього компенсація йшла ого-го!!!! тому то і шахти старі та "не прибуткові" активно розділили між собою господарі Донбасу. і доїли бюджет та виводили кошти в офшори. звідси і відсотки в пром.потенціалі (маю на увазі 20%). отже на ціні "угля" ми навряд чи втратимо, навіть при врахованій девальвації нац.валюти. а от в якості думаю виграємо.
  18. LIKA

    Прогноз курса доллара к гривне

    банки по такому курсу собі ніколи б не купували (14,25) - купували під клієнтів (оленів). банки прекрасно розуміють (маю на увазі великі гравці), що відкуплятись будуть по 12,50. тому і міняли депо по 12,90. а чому 12,90 нереально занижений курс? бо Ви скупились дорожче? ну ще може тому що М2/ЗВР? курс буде триматись стільки - скільки порох захоче бути президентом.
  19. LIKA

    Прогноз курса доллара к гривне

    можу уявити. тільки там не бакси, а цінні папери та ін.фінансові інструменти. просто не всім хочеться фіксувати збитки, хто чекав "будеттокадорожать" . тому і уява блокується на рівні -- так не буває. всім, хто чекає дефолту і долара по ....ть ще раз пояснюю - формули МВФ НЕ ПРАЦЮЮТЬ. БУДЕ 12,50-12,90 . СИДІТЬ НА ДОЛАРАХ (і я теж) та ждіть.
  20. LIKA

    Прогноз курса доллара к гривне

    на 20% в гривне ч-з пару недель не проживешь. придется либо соотношение менять на 40% и 60%, либо себя ограничивать в привычных потребностях
  21. LIKA

    Приватбанк

    не гоніть хвилю паніки. приват віддає всім і приймає гривню на депозит з наступним обміном на долар з пролонгацією. по 12,90. без обмежень.
  22. LIKA

    Прогноз курса доллара к гривне

    проконвертуйте долар в євро (раніше можна було без будь-яких зобов`язань) , а потім продайте євро на мвру
  23. LIKA

    Прогноз курса доллара к гривне

    заключайте угоду на якісь послуги та отримуйте комісію від банку.
×