Перейти до вмісту

Megapihar

Форумчанин
  • Публікації

    9
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

29 Душка

Про Megapihar

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю вимкнений та не відображатиметься іншим користувачам

  1. Megapihar

    Прогноз курса доллара к гривне

    Якась дивна ситуація по Львову, подзвонив в обмінку - курс 38.40, хотів купити 7000 $, сказав що подумаю. Через 20 хв самі передзвонили - запропонували по 38.20.
  2. Megapihar

    Прогноз курса доллара к гривне

    Виглядає так, що концепція "Керованої гнучкості" реалізовується потижнево по певному сценарію: 02.10 - НБУ оголошує про перехід до керованої гнучкості курсу, на наступний день ріст курсу і тільки до кінця тижня він стабілізується (за рахунок суттєвих вливань НБУ) 09.10 - планомірно протягом тижня курс "укріпляється по 3-7 коп в день, НБУ приймає участь, але вже зливає на порядок менше ніж тиждень тому. 16.10 - до обіду НБУ закриває заявки покупців, після обіду участі в торгах не приймає. Результат - ріст на 10 коп за пів дня. Але,чесно кажучи, ріст виглядає спекулятивним, оскільки по такому курсу закривались тільки малі угоди, великих гравців після обіду вже не було. Виглядає так, що цього тижня будемо рости, питання тільки до яких рівнів. 23.10 - важко сказати, що буде наступного тижня, але по ідеї буде відкат (останній тиждень місяця, експортери будуть зливати частину виручки) Але знову ж таки - від яких котирувань...
  3. Megapihar

    Прогноз курса доллара к гривне

    НБУ так просто не зливає, по ходу зливають під когось. Як варіант, комусь з своїх треба вийти по гарному курсу з ОВДП, в серпні-вересні якраз закінчився термін річних.
  4. Megapihar

    Прогноз курса доллара к гривне

    Готівка і каси банків практично стоять на місці, міжбанк стабільно "укріпляється". Схема просто вогонь - потстрижуть всіх, хто панічно затарився на МБ минулого тижня, ФОП-ів (3 квартал оплати податків + ЗП в кінці тижня, але вже по новому курсу) і експортерів. НБУ дав - НБУ взяв, тільки по нижчому курсу - все як в старі добрі часи) А з листопада пряма дорога на 40+
  5. Підкажіть, будь ласка, чи можна купувати валюту з карти для виплат по схемі: Рахунок ФОП (IT) -> Карта для виплат(Гривнева) -> Купівля валюти -> Digital карта для виплат (USD) -> Зняття готівки в касі.
  6. Megapihar

    Прогноз курса доллара к гривне

    Нехило так рванули вгору... Львів - 32,80 /33.15
  7. Megapihar

    Банки, в которых мы держим деньги

    Може хтось в курсі - які ліміти на день (місяць) на зняття готівки в Польщі і чи можна без фізичної картки (Монобанк) знімати з банкомату готівку через NFC?
×