Перейти до вмісту

talja

Форумчанин
  • Публікації

    45
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача talja

  1. talja

    Так ли всё хреново?

    а ще забули безвіз, Томос, свободу слова, подальшу українізацію громадян. Та й формування гідності та свідомості не менш важливе за станції метро. Багато чого хорошого ще можна згадати, але виглядає так, що саме хороше ви бачити не хочете
  2. Сьогодні в Ідеї видали синій долар, куплений ще перед Новим роком. Луцьк
  3. Отримала синіми 1500 дол. одразу після смс про те, що гроші вже відділенні. Касир сказала, що мені дуже повезло, бо давно таких не завозили і що в касі лишилися нові ще для 2-3 людей. Луцьк
  4. talja

    Банки, в которых мы держим деньги

    Доброго вечора. Цікавить, які банки, крім Привата, видають валюту з депо та валютних КДВ. Ще до війни купила трохи доларів на віртуальну карту А-банка. Вчора написала їм, як можна зняти долари (чи потрібно замовляти), на що мені відповіли, що видають з обороту, тобто треба приходити у відділення і питати чи є..... Перепитала, чи щодо депозитів така сама політика, бо через 1,5 місяця закінчується депо. Відповіли, що видають так само - з обороту((
  5. talja

    Приватбанк

    вже можна замовляти долари в приват24
  6. talja

    Приватбанк

    спробувала щойно в Приват24. Доступне замовлення лише гривні на п'ятницю
  7. talja

    Прогноз курса доллара к гривне

    курс показує 28.01 до моменту, коли потрібно сплатити. Насправді рахує по 28.15. Так само і з євро
  8. talja

    Сбербанк (Сбербанк России)

    А що буде завтра? продаж на рахунок тим, в кого 1000 доларів? тоді 2? а тоді для чорного списку треба буде не 6 купівель, а 4 чи 5. От мені цікаво, чого людям так подобається, коли їх жодня дурять? За тих пару гривень заробітку щодня бігати в той Сбербанк і думати чи вони знов щось не накрутили.
  9. talja

    Подписка: ответы на вопросы

    Може, трохи не в тему, але....Чому сьогодні зранку не можна було зайти в жодну тему? Писало щось типу: "У вас нет прав..." Це тому, що я не підписник? Це як стимул заплатити?
  10. talja

    Сбербанк (Сбербанк России)

    Попрощалася я зі Сбербанком. Продали мені по 200 доларів АЖ два рази Потім цілий тиждень кормили завтраками і відмазками. Я не витримала і нагадала про обіцянку кожного дня зараховувати долари на рахунок, навіть якщо їх нема в наявності в касі. Операціоніст відповіла, що "...теоретично вони мені долари продати можуть, якщо я оплачу річне обслуговування рахунку..." Ще почала плести, що нічого категорично не обіцяла, хоча при відкритті запевняла, що ставши їх клієнтом, замовлятиму і отримуватиму валюту щодня. Таке ставлення обурює.. Справа не у вартості відкриття і обслуговування рахунку. Якщо б долари щодня продавали, то все-одно було б вигідно, а справа в тому, що їхні умови продажу постійно міняються і щодня долар не продають.
  11. talja

    Обмен валют в Луцке

    Сьогодні продавали - Юнікредит, Приват, Альфабанк. Але черги страшні.
  12. talja

    Сбербанк (Сбербанк России)

    заплатила за відкриття рахунку 15 грн. 10 за за місячне обслуговування + 35 грн. страховка. продали в той же день 200 дол. наступного дня - в касі знов продали 200 дол. Провели як звичайну валютообмінну операцію. касир сказала, що їй простіше продати валюту, ніж зараховувати її на рахунок. В переддень відкриття рахунку страховку купувати не потрібно було.
  13. talja

    Ощадбанк

    Бачу, що у вас ще більше часу і терпіння історії про ощад порозказувати Погано вам через вікно видно, що не наливають, бо з великим проблемами, але продають. Правда мало продають, але факт лишається фактом.
  14. talja

    Ощадбанк

    Ощадбанк в плані обслуговування і якості банківських продуктів - один з найвідсталіших банків, і це при тому, що це державний банк. Досі не приходилося користуватися послугами цього банку, окрім отримання "Юліної тисячі" в одному з райцентрів. Вже тоді здивували неактуальні депозитні ставки біля каси (річної давності), які були на самому видному місці і нікому навіть не прийшло в голову їх замінити. Так як кілька днів цей банк продавав валюту, то мала змогу спостерігати за його роботою. 1. Треба негайно замінити касирів передпенсійного та пенсійного віку, які приймають платежі 10-15 хв., деякі набирають текст одним пальцем і роблять це дууууже повільно. При мені касир двом пенсіонеркам 35 хв. видавала кошти з депозиту, при цьому забула одній повернути паспорт І бабця забула, і касир )))) 2. Касири відчувають себе великим начальством і фактично самостійно вирішують - продавати чи ні. Коли люди підходили до віконечка і питалися чи є валюта, то відповідь була: "ні" (при фактичному продажі), або щось незрозуміле. В одному відділенні я три рази спитала касиршу, а вона просто морозилася. 3. Валюту вони ніби і продають, але роблять це настільки повільно, що виникає враження про дуже мізерні обсяги продажу протягом півдня - після обіду зазвичай валюта закінчується. В одному відділенні за годину продали валюту аж трьом людям. 4. Завжди "висить" програма. Чи то справді постійно висить, чи то так спеціально говорять. Продали двом людям 200 доларів, оп - і програма зависла. 30-40 хв. провисіла, знов двом продали. А потім і валюта закінчилася. 5. Продають аж 200 доларів. ще 20 немає ніколи, хоча на власні очі бачила дрібні купюри. 6. Різні каси надають різні види послуг - в одній продають валюту і видають перекази, в іншій - відкривають депозити і карткові рахунки. Деякі каси надають кілька видів послуг. Пенсіонери, які є основними клієнтами банку, все це в більшості випадків знають, а от люди з вулиці - ні. І от виникає ситуація, коли людина, вистоявши чергу до однієї каси, мусить ставати в кінець черги до іншої каси. Біля деяких кас написані види послуг, біля деяких - ні. 7. Ну і ще одна велика проблема Ощада - постійні черги. Вчорашній день отримувати пенсію в касі банку, якщо можна оформити її перерахунок на картку.
  15. talja

    Приватбанк

    Ми за комунальні говоримо. Ви цілими пачками оплачуєте комунальні ? Якщо за щось хочете заплатити чи навіть поповнити картку завжди можна попросити на касі крупніші гроші взамін ваших або попросити касира зробити таку операцію.
  16. talja

    Приватбанк

    Не відмовляють, а направляють до терміналів. І, як на мене, це зручно. Для чого чекати в черзі, щоб зробити платіж самому за кілька хвилин. Чогось так всі бояться тих терміналів, як вогню.
  17. десь до 12 год. в обміннику в Луцьку прийом долара був - 14,75, а вже в обід - 14,00. багато людей в обміннику саме здавали валюту. Здивував мужчина, що здавав 7 тис. євро)
  18. talja

    Приватбанк

    100 дол. через обмін валют + 100 євро через депозит. 100 євро через обмін + 100 дол. через поповнення депозиту. це єдині варіанти на сьогоднішній день
  19. talja

    Финансовые советы

    Так як мені пояснювала касир - і на приват24 і для каси разом - ліміт 15 тис. грн. Якщо ми купуємо через приват24 100 дол + 100 євро, то в касі нам теоретично можуть продати ще близько 900 дол.
  20. ото виграв а головне, яка впевненість в тому, що не "баран"
  21. talja

    Приватбанк

    В будь-якому відділенні при кожному знятті валюти фотографують і звіряють фото.
  22. talja

    Прогноз курса доллара к гривне

    Такі дивні курси в обмінниках пов'язані з тим, що їх теж примушують продавати менше 13 грн., тому вони або закриваються взагалі, або не продають нічого по такому курсу.
  23. talja

    Приватбанк

    чому не відповідаю? якраз таки пишу часом - "Героям слава". В нас в Україні таке вітання віднедавна стало нормою. Чого це вас так дивує?
×