Перейти до вмісту

ПриватБанк

Форумчанин
  • Публікації

    1 028
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

-273

Про ПриватБанк

  • Звання
    Представитель ПриватБанка

Додаткові данні

  • Пол:
    Не знаю

Відвідувачі профілю

8 866 переглядів профілю
  1. ПриватБанк

    Приватбанк

    Комісія за переказ з інтернет картки на картку для виплат наразі складає 0,5% (max 50 грн) і стягується з одержувача за нецільове поповнення Картки для виплат. Актуальні тарифи завжди у відкритому доступі на нашому сайті: https://privatbank.ua/perevod-na-kartu-schet-v-privatbanke
  2. ПриватБанк

    Приватбанк

    Доброго вечора! Надішліть, будь ласка, на help@pb.ua деталі ситуації, що склалася, а також контактні дані, зазначивши посилання на відгук, щоб ми могли надати детальнішу консультацію та вирішити питання, які виникли.
  3. ПриватБанк

    Приватбанк

    Рекомендуємо не передавати персональні дані третім особам. Ми склали декілька правил, дотримуючись яких Ви не станете жертвою шахраїв - https://privatbank.ua/informational-security
  4. ПриватБанк

    Приватбанк

    Добрий день!Надішліть, будь ласка, на help@pb.ua опис ситуації, посилання на відгук, скріншоти з моментом оплати і контакти для зв'язку з Вами, щоб ми могли перевірити інформацію і вирішити виниклі питання.З повагою, ПриватБанк.
  5. ПриватБанк

    Приватбанк

    Добрий день! Дозвольте зазначити, що списання коштів ініціюється не банком. Списання проводиться за запитом торгової точки. Надішліть, будь ласка, на help@pb.ua опис ситуації, посилання на відгук і контакти для зв'язку з Вами, щоб ми могли перевірити інформацію і вирішити виниклі питання. З повагою, ПриватБанк.
  6. ПриватБанк

    Приватбанк

    Добрий день! Якщо мова йде про мобільну версію Приват24, то рекомендуємо спробувати оновлений Приват24 https://play.google.com/apps/testing/ua.privatbank.ap24. Якщо виникають труднощі з веб версією або виникли нові питання, будь ласка, напишіть нам про це на пошту help@pb.ua вказавши посилання на відгук та описавши суть запитання. З повагою, ПриватБанк.
  7. ПриватБанк

    Приватбанк

    Добрый день. Да, описанный способ работает, Вы можете оформить с универсальной карты депозит на 3 месяца с дальнейшим выводом на карту для выплат.
  8. ПриватБанк

    Приватбанк

  9. ПриватБанк

    Приватбанк

    https://privatbank.ua/platezhnie-karty/universalna
  10. ПриватБанк

    Приватбанк

    Уважаемый Автор! Согласно условий по карте Универсальная, после выхода карты с льготного периода начисляются проценты за пользование кредитным лимитом, до момента погашения карты, при этом необходимо вносить на карту сумму минимального ежемесячного платежа, чтобы карта не выходила на просрочку. После погашения карты, наступает новый льготный период. Ознакомиться с условиями/тарифами и частыми вопросами по карте Универсальная можно по ссылке - https://privatbank.ua/platezhnie-karty/universalna. С уважением, ПриватБанк.
  11. ПриватБанк

    Приватбанк

    Уважаемый Автор! Сообщите, пожалуйста, в письме на почту help@pb.ua описание ситуации и контакты для связи, чтобы мы могли разобраться и решить возникшие вопросы. С уважением, ПриватБанк.
  12. ПриватБанк

    Приватбанк

    Уточните, пожалуйста, номер чека, чтобы мы могли проверить информацию и дать комментарий по Вашему вопросу.
  13. ПриватБанк

    Приватбанк

    Добрый день! Направьте, пожалуйста, на нашу почту help@pb.ua детали сложившейся ситуации и Ваши контактные данные, чтобы мы могли помочь в решении вопроса. С уважением, ПриватБанк.
  14. ПриватБанк

    Приватбанк

    Уважаемый Автор! Приносим извинения за доставленные неудобства. Сообщите, пожалуйста, в письме на нашу почту help@pb.ua описание ситуации и контакты для связи, указав ссылку на отзыв, чтобы мы могли разобраться и решить возникшие вопросы. С уважением, ПриватБанк.
  15. ПриватБанк

    Приватбанк

    Сожалеем о неудобствах, с которыми Вам пришлось столкнуться. Направьте, пожалуйста, на help@pb.ua Ваши контактные данные, указав ссылку на отзыв, чтобы мы могли проверить информацию и дать комментарий по Вашему вопросу.
×