Madman 1 441 Опубліковано: 30 листопада, 2015 Краще зробіть стандартне підключення в обленерго, збільшіть потужність там 900грн./кВт. Вони примусово через сусідове ТП вам підключать, бо сусід давно вже передав їм ТП на баланс, відповідно ТП вважається у власності обленерго. Я с этим вопросом и пришел в облэнерго и после этого на мобильный!!! позвонил сосед и предложил через него подключиться... Откуда он телефон взял? Кроме как слив с облэнерго ему не откуда было взять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
siua 180 Опубліковано: 30 листопада, 2015 (змінено) можливо! лінія на балансі сусіда. я так собі газ тягнув - сусіди відмовились скидатись, і тепер всіх хто хоче львівгаз відправляє до мене за справочкою... ну і звісно якщо сусід тягнув лінію за свій кошт - було б по цивілізованому підійти до нього і домовитись - компенсувати частину його затрат, а далі - попередній пенкт про збільшення потужності. ІМХО Змінено 30 листопада, 2015 користувачем siua 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
focus63 814 Опубліковано: 30 листопада, 2015 можливо! лінія на бaлaнсі сусідa. я тaк сoбі гaз тягнув - cусіди відмовилиcь cкидатись, і тепеp вcіх xтo хoче львівгаз відпрaвляє дo мене за спpaвочкoю... нy і звіснo якщо суcід тягнyв лінію за свій кошт - булo б пo цивілізовaнoму підійти дo нього і домoвитиcь - компенсувaти чaстинy йoго зaтрат, а дaлі - пoпередній пенкт пpo збільшення пoтyжноcті. ІМХО Так и есть, на балансе соседа. Я в свое время, лет 15 назад, тянул 10 пар стац. телефонной линии Уктелекома (кабель) с своим распределит.шкафом к своему дому, на протяжении 5 лет, это моя собственность и я продавал всем желающим в округе телефонные линии (Укртелеком всех желающих направлял напрямую ко мне) А вот после пяти лет, свободные пары переходили бы на баланс Укртелекома. Но я сумел все реализовать и подвод прямых телефонных кабелей к моему дому, вышло в ЗЕРО! 1 2 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Petrucci 62 Опубліковано: 1 грудня, 2015 З ТП таке не проходить, його потрібно обслуговувати: проводити випробування, перевіряти масло, а це гроші і гроші. Це вигідно для заводу, а для приватної особи електроенергія дуже дорога виходить. Тому просто напишіть офіційно заяву на збільшення потужності, а обленерго нехай думає, як це реалізувати. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mobile 3 239 Опубліковано: 1 грудня, 2015 Лично мое мнение, если человек сам тянул кабель, платил за ТП, то по честному будет договориться о скидке и оплатить ему. А все эти махинации с облэнерго, могут вылезти боком потом. 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Petrucci 62 Опубліковано: 1 грудня, 2015 А це не махінації, просто законодавство змінилося від того часу, коли людей примушували самостійно прокладати мережі та встановлювати ТП. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Madman 1 441 Опубліковано: 24 грудня, 2015 (змінено) Таки не успеем к НГ закончить, как мы не старались. Газ до сих пор не подключён, хотя физическое присутствие у начальника газ конторы вроде бы ускорило процесс. Сегодня приезжал инспектор и проверял стандартное подключение. Осталось подписать в Киеве документы, пригласить ещё раз инспектора в дом, купить газ плиту и вентиль открутят. Зуб давали до конца года включат, будем надеятся, на электрике такой дом не прогреешь, пушки по 3кВт мешают нормально работать, стабилизаторы не справляются. Двери не привезли, ламинат - тоже, тепла нет, все завтраками кормят и в срок не успевают. Радует только аномально тёплый декабрь Змінено 24 грудня, 2015 користувачем Madman 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kataleya 9 333 Опубліковано: 24 грудня, 2015 а чё у Вас вода на балконе стоит? сорри я запамятовала??? напомните - это Вы воздвигаете особняк в черте Киевской области, так? сколько км от столицы? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Madman 1 441 Опубліковано: 24 грудня, 2015 Строим самостоятельно, для себя, 30 км от Киева Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mobile 3 239 Опубліковано: 24 грудня, 2015 Зря уложили деревянные ступени до полной стяжки и покраски стен. Могут влагу натянуть. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах