bobrik Опубліковано 26 квітня, 2015 Опубліковано 26 квітня, 2015 Ещё раз, на КДВ выводиться, я выводил, комиссии нет, так как перевод идёт как возврат платежа. Цитата
t.c. Опубліковано 26 квітня, 2015 Опубліковано 26 квітня, 2015 Ещё раз, на КДВ выводиться, я выводил, комиссии нет, так как перевод идёт как возврат платежа. карту коли оформляв, прив'язував? Цитата
bobrik Опубліковано 26 квітня, 2015 Опубліковано 26 квітня, 2015 карту коли оформляв, прив'язував? Открывал карту в марте и тогда же привязывал. Слышал что раньше были проблемы у скрилла с приватом(из-за того, что скрилл часто используют для гемблинга), но сейчас всё прошло без проблем. 1 Цитата
t.c. Опубліковано 26 квітня, 2015 Опубліковано 26 квітня, 2015 щось в привата міняють видно. Час від часу пробував $ КДВ візу прив'язувати - без успіхів. Місяць тому спеціально зробив $ Візу Уні Голд. Не прив'язувало. Щойно ще раз попробував і карту причіпило. Цитата
t.c. Опубліковано 26 квітня, 2015 Опубліковано 26 квітня, 2015 Вказав відразу для ігрових цілей. На вивід окремої верифікації цього разу чомусь не просило. Зразу доступна стала для виводу. В п24 видно верифікацію як "Оплата на ігрових сайтах SKRILL USD" раніше в ігрових не пропускало. Цитата
Muscle-SS Опубліковано 26 квітня, 2015 Опубліковано 26 квітня, 2015 Ясно парни, я по началу хотел через PayPal?, но с ним не вышло заказчиками выводить деньги, хотя заранее сделал в привате карту долларовую мастеркард с чипом + заплатил 50грн за нее)), верификацию в скрилле она прошла за 5-10мин, но а толку то 0!, вывести на неё не смогу, короче завтра пойду в приват делать визу долл. для выплат, только как на неё теперь закинуть эти 1-3 бакса для скрилл верификацыи? Цитата
t.c. Опубліковано 27 квітня, 2015 Опубліковано 27 квітня, 2015 (змінено) Ясно парни, я по началу хотел через PayPal?, но с ним не вышло заказчиками выводить деньги, хотя заранее сделал в привате карту долларовую мастеркард с чипом + заплатил 50грн за нее)), верификацию в скрилле она прошла за 5-10мин, но а толку то 0!, вывести на неё не смогу, короче завтра пойду в приват делать визу долл. для выплат, только как на неё теперь закинуть эти 1-3 бакса для скрилл верификацыи? так купи $ на КДВ в п24. комісія 0.5% Змінено 27 квітня, 2015 користувачем t.c. Цитата
big_begemot Опубліковано 27 квітня, 2015 Опубліковано 27 квітня, 2015 Підкажіть - як вивести з Payoneer на Skrill ?Всі намагання приатачити пайонеровську карту MasterCard до Skrilla - не вдаються. Які ідеї ? Цитата
Muscle-SS Опубліковано 27 квітня, 2015 Опубліковано 27 квітня, 2015 (змінено) Сделал сегодня долларовую карту виза-обычная (Безплатно!, поскольку я уже являюсь клиентом привата.) не именная без фото и тп. для выплат, но для верификации нужны 3$, в привате сказали что они на данный момент доллары вообще не продают, чтобы положить на эту карту деньги нужно прийти только со своей наличкой и положить баксы через кассу на данную карту. Парни может ктото из вас может мне скинуть переводом через приват24 на карту 3$, а я вам переведу по скриллу 5$. Змінено 27 квітня, 2015 користувачем Хасан Цитата
t.c. Опубліковано 27 квітня, 2015 Опубліковано 27 квітня, 2015 @Muscle-SS що тобі не дає самому в п24 купити $ на квд? можна ж купувати в межах 3к грн. на будь-яку картку Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.