Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ещё раз, на КДВ выводиться, я выводил, комиссии нет, так как перевод идёт как возврат платежа.

карту коли оформляв, прив'язував?

Опубліковано

карту коли оформляв, прив'язував?

Открывал карту в марте и тогда же привязывал. Слышал что раньше были проблемы у скрилла с приватом(из-за того, что скрилл часто используют для гемблинга), но сейчас всё прошло без проблем.

Опубліковано

щось в привата міняють видно.

Час від часу пробував $ КДВ візу прив'язувати - без успіхів.

Місяць тому спеціально зробив $ Візу Уні Голд. Не прив'язувало.

Щойно ще раз попробував і карту причіпило.

Опубліковано

Вказав відразу для ігрових цілей. На вивід окремої верифікації цього разу чомусь не просило. Зразу доступна стала для виводу.

В п24 видно верифікацію як "Оплата на ігрових сайтах SKRILL USD"

раніше в ігрових не пропускало.

Опубліковано

Ясно парни, я по началу хотел через PayPal?, но с ним не вышло заказчиками выводить деньги, хотя заранее сделал в привате карту долларовую мастеркард с чипом + заплатил 50грн за нее)), верификацию в скрилле она прошла за 5-10мин, но а толку то 0!, вывести на неё не смогу, короче завтра пойду в приват делать визу долл. для выплат, только как на неё теперь закинуть эти 1-3 бакса для скрилл верификацыи?

Опубліковано (змінено)

Ясно парни, я по началу хотел через PayPal?, но с ним не вышло заказчиками выводить деньги, хотя заранее сделал в привате карту долларовую мастеркард с чипом + заплатил 50грн за нее)), верификацию в скрилле она прошла за 5-10мин, но а толку то 0!, вывести на неё не смогу, короче завтра пойду в приват делать визу долл. для выплат, только как на неё теперь закинуть эти 1-3 бакса для скрилл верификацыи?

так купи $ на КДВ в п24. комісія 0.5%

Змінено користувачем t.c.
Опубліковано (змінено)

Сделал сегодня долларовую карту виза-обычная (Безплатно!, поскольку я уже являюсь клиентом привата.) не именная без фото и тп. для выплат, но для верификации нужны 3$, в привате сказали что они на данный момент доллары вообще не продают, чтобы положить на эту карту деньги нужно прийти только со своей наличкой и положить баксы через кассу на данную карту.

Парни может ктото из вас может мне скинуть переводом через приват24 на карту 3$, а я вам переведу по скриллу 5$.

Змінено користувачем Хасан

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...