Lolik Опубліковано 13 жовтня, 2015 Опубліковано 13 жовтня, 2015 Если я пополняю свой счет скрил приватовской картой, будет ли еще какая то комиссия кроме 1.90%? Ответ по поводу доп комисии - http://help.skrill.com/ru/Article/my-money/deposits/what-fees-do-you-charge-for-making-a-deposit-to-my-skrill-account Калькулятор комиссии - https://www.skrill.com/ru/komissija-i-denezhnye-sbory/ Если я Вас правильно понял, то если Вы с USD КДВ поплняете USD Скрил счет, то комиссия только 1.9%, если валюты различаются, то с Вас спишут еще и за конвертацию. Цитата
Alessandro Опубліковано 13 жовтня, 2015 Опубліковано 13 жовтня, 2015 Ecли я Вас правильно пoнял, тo еcли Bы с USD КДB пoплняeте USD Скрил счет, то кoмиcсия тoлькo 1.9%, если вaлюты paзличаются, то с Ваc cпишут eщe и за конвepтaцию. Да привильно поняли. Получается приват не снимает комиссию при переводе средст на скрил. Или это не считается переводом а как онлайн оплата? Цитата
Lolik Опубліковано 13 жовтня, 2015 Опубліковано 13 жовтня, 2015 Да привильно поняли. Получается приват не снимает комиссию при переводе средст на скрил. Или это не считается переводом а как онлайн оплата? За Приват не скажу, но в ПУМБе у меня эта операция проходит как "Покупка (оплата) з використанням платіжної картки", то есть по сути как обычная оплата в интернете, а не перевод. Да и вообще это не может быть переводом, так как Скрил это эл. кошелек, а не банковский счет на сколько мне известно. Кто вкурсе правовых аспектов в этом вопросе поправьте меня если я не прав. Цитата
Marchenko Опубліковано 14 жовтня, 2015 Опубліковано 14 жовтня, 2015 (змінено) могу предложить 150 eur skrill на wmz (1/1) или приват24 (курс обсуждаем) Змінено 14 жовтня, 2015 користувачем Marchenko Цитата
Marchenko Опубліковано 15 жовтня, 2015 Опубліковано 15 жовтня, 2015 уточнение >> 150 eur skrill на wmЕ (1/1) Цитата
anastasio Опубліковано 21 жовтня, 2015 Опубліковано 21 жовтня, 2015 Знову виводив свіфтом, з скріла на приват, комісію раніше банки корреспонденти не брали, потім брали але 20$ тепер вже другий раз знімає 47$, в приваті сказали що іменну візу не можуть зробити, чи можна привязати не іменну приватівську візу КДВ? Цитата
anastasio Опубліковано 22 жовтня, 2015 Опубліковано 22 жовтня, 2015 Сьогодні зробив Універсальну Віза в Приваті, в долларах, привязав без проблем пише що можна виводити, спробуєм) Цитата
Fatal1ty Опубліковано 24 жовтня, 2015 Опубліковано 24 жовтня, 2015 Сьогодні зробив Універсальну Віза в Приваті, в долларах, привязав без проблем пише що можна виводити, спробуєм) То як успіхи? Банки-посередники все одно знімають свою комісію? Цитата
Коммерсант Опубліковано 25 жовтня, 2015 Опубліковано 25 жовтня, 2015 А кто-нибудь использует карты Альфа-банка для вывода из Skrill? Нет ли сейчас проблем с выдачей валюты? Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.