Меланья 5 201 Опубліковано: 15 квітня, 2015 Может на файлообменник получится? Буду пробовать)))-пока не передумала))). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Finn 2 039 Опубліковано: 15 квітня, 2015 Вы знаете,даже нашла его ,но оно не грузится...выдает ошибку....странно,может,формат не тот,уже и уменьшила... какой вес?)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Меланья 5 201 Опубліковано: 15 квітня, 2015 (змінено) какой вес?)))) Вы ж про фото?)))-1,40 МБ (1 474 089 байт) Другие грузятся-пробовала,этот нет(((просто по теме))) Змінено 15 квітня, 2015 користувачем Меланья Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TILANA 7 682 Опубліковано: 15 квітня, 2015 какой вес?)))) как Вы могли к девушке с такими вопросами? даже о весе фото неприлично! 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+Saver 1 881 Опубліковано: 15 квітня, 2015 какой вес?)))) Думаю где-то 67 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
admin 28 687 Опубліковано: 15 квітня, 2015 Вы ж про фото?))) Явно нет. Ваапще, персонаж похож на клон Ирвина... пойду расследовать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Меланья 5 201 Опубліковано: 15 квітня, 2015 как Вы могли к девушке с такими вопросами? даже о весе фото неприлично! Да мы же изящные))),без комплексов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Меланья 5 201 Опубліковано: 15 квітня, 2015 Думаю где-то 67 ОГО!!!!Ну Вы и даете,сроду такого не былооооооо!!!Упаси Бог,я же задохнусь....от тяжести...-сердце не выдержит нагрузок)))Я 56 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Даша_ 1 153 Опубліковано: 15 квітня, 2015 Явно нет. Ваапще, персонаж похож на клон Ирвина... пойду расследовать. Финн не клон 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TILANA 7 682 Опубліковано: 15 квітня, 2015 Да мы же изящные))),без комплексов Господи, ну какие комплексы в инете и в наши годы, если их ваще не было 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах