101195 21 797 Опубліковано: 15 квітня, 2015 простите, конечно, а можно я воздержусь? ну не певец я, что уж.... тока в хоре Приглашаете ? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sweet_heart 3 972 Опубліковано: 15 квітня, 2015 Тоже вьющиеся волосы... тоже усы... Даже форма носа похожа Косичку не ношу... а играю еще лучше Шляпу тоже носите? 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
101195 21 797 Опубліковано: 15 квітня, 2015 Вот, кстати, мой типаж (хотя Боярский конечно красивее): Тоже вьющиеся волосы... тоже усы... Даже форма носа похожа Косичку не ношу... а играю еще лучше Курите и в шляпе? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mobile 3 239 Опубліковано: 15 квітня, 2015 (змінено) так,где Даша,говорят она фото в личку присылает,почему я не получил? Не Вы один Змінено 15 квітня, 2015 користувачем Mobile Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TILANA 7 682 Опубліковано: 15 квітня, 2015 Приглашаете ? в хор? то пить надо...не тянетс....может, на потанцевать? я из танцующих 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Даша_ 1 153 Опубліковано: 15 квітня, 2015 так,где Даша,говорят она фото в личку присылает,почему я не получил? Кто говорит?)) никому нельзя верить! (С) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Меланья 5 201 Опубліковано: 15 квітня, 2015 Фото для Моцарта-преклоняюсь перед Вашим творчеством 21 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Finn 2 039 Опубліковано: 15 квітня, 2015 в хор? то пить надо...не тянетс....может, на потанцевать? я из танцующих Лебединое озеро - плохой знак 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lyubomyr1707 15 773 Опубліковано: 15 квітня, 2015 Кто говорит?)) никому нельзя верить! (С) я лично читал) фото кошек видел,а дальше? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
anneta 412 Опубліковано: 15 квітня, 2015 так от темы отошли ... так будут фото всех наших мальчиков-в зайчиках??? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах