Tanya 6 778 Опубліковано: 27 січня, 2015 Простите, удалила, потому как не моя эта работа. Не думаю, что меня бы одобрил автор. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kaktuz 1 474 Опубліковано: 27 січня, 2015 У Кактуса в посте сутки фото провисело. Только сегодня удалили фото. ... ну хіба що лінивий не побачив... фото було на 12-й сторінці , з вчорашнього вечора, і до ранку! - вже нема... Ураааааа! Вдалось! Виглядаєте прекрасно!!! До речі, дійсно подібна на Снігурку з аватарки. А забанять за що? Все ж відповідає темі я те саме вчора казав - білу шубку накинути і 1 в 1 буде 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
asem9077 1 629 Опубліковано: 27 січня, 2015 Придется обновлять эту тему постоянно. Я снова ничего не успел) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
witas65 2 397 Опубліковано: 27 січня, 2015 Сейчас пришла домой, открыла свой Яндекс и увидела новую работу своего ребенка. она мне прислала ее пол-часа назад. Так хочется поделиться с кем-то. Решила поделиться с вами. Это лисенок. Лисеня як живе. Талант оцінив не тільки я, а ще й 2 нащадки. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
witas65 2 397 Опубліковано: 27 січня, 2015 ... ну хіба що лінивий не побачив... фото було на 12-й сторінці , з вчорашнього вечора, і до ранку! - вже нема... Нове означення поняття "лінивий" - "Хто не читає цілу ніч 12 сторінку" 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+Selena' 43 Опубліковано: 27 січня, 2015 С кармой всё хорошо (продиагностировал). Просто женатые более способны (в силу жизненного опыта) адекватно оценить красоту Проза жизни: - Милые девушки! Не любите холостого - он никого не любит и вас не полюбит; не любите разведенного - он с женой развелся, и с вами разведется; а любите ЖЕНАТОГО - он жену любит, и вас будет любить!!! 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+Selena' 43 Опубліковано: 27 січня, 2015 Всех форумчан благодарю за внимание к своей скромной персоне и комплименты, которые от умных мужчин воспринимаются всегда вдвойне дороже!.. И все-таки, почему наши мужчины скромничают? Ведь куда интересней общаться, зная как выглядит собеседник.. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
luckyshamrocks 687 Опубліковано: 27 січня, 2015 С дочкой и племяшами -) 86 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tanya 6 778 Опубліковано: 27 січня, 2015 С дочкой и племяшами -) 0naxZKnS9ps.jpg Какое богатство у Вас в руках и на плечах!!! Простите, не могу повысить рейтинг Вашего поста, т. к. исчерпала лимит положительных оценок на сегодня.Ну, и конечно нужно отдать должное мужчине, который не гнется под такой ношей. 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
luckyshamrocks 687 Опубліковано: 27 січня, 2015 Cпасибо большое Tanya! Но они же не тяжелые, маленькие все -) Да и мне легче, после скинутых 25 кг -) 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах