RocketPocket 76 Опубліковано: 2 квітня, 2022 Вітання! Нещодавно дивився відео від експерта, мовляв про 92 бензин потрібно буде забути, так як в Європі він не виготовляється, а з Кременчука геть сумні новини. Чи справді у нас буде лише 95 і що робити, якщо авто достатньо старе (СЖ 8.8) і потребує 92? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
snezha 11 185 Опубліковано: 3 квітня, 2022 11 часов назад, RocketPocket сказал: Вітання! Нещодавно дивився відео від експерта, мовляв про 92 бензин потрібно буде забути, так як в Європі він не виготовляється, а з Кременчука геть сумні новини. Чи справді у нас буде лише 95 і що робити, якщо авто достатньо старе (СЖ 8.8) і потребує 92? У Вас скорее всего не ниже А-92. Так что ничего не будет. На заправках потом опять А-92 появиться. Для Вашего спокойствия простой факт. По Европе ездят миллионы автомобилей предназначенных под А-92. И все они заправляются А-95. 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gator 23 Опубліковано: 3 квітня, 2022 12 години тому, RocketPocket сказав: Вітання! Нещодавно дивився відео від експерта, мовляв про 92 бензин потрібно буде забути, так як в Європі він не виготовляється, а з Кременчука геть сумні новини. Чи справді у нас буде лише 95 і що робити, якщо авто достатньо старе (СЖ 8.8) і потребує 92? великий ступінь стиснення мотору може детонувати бензин з низьким ОЧ без іскри і це проблнма, тому менше рекомендованого не варто лити, а більше ОЧ критичним не буде на невисокій "СЖ" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Аид 88 771 Опубліковано: 3 квітня, 2022 8 часов назад, gator сказал: великий ступінь стиснення мотору може детонувати бензин з низьким ОЧ без іскри і це проблнма, тому менше рекомендованого не варто лити, а більше ОЧ критичним не буде на невисокій "СЖ" Что мешает поставить момент зажигания раньше? Так понимаю авто с трамблером. 4 7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RocketPocket 76 Опубліковано: 4 квітня, 2022 21 година тому, Аид сказав: Что мешает поставить момент зажигания раньше? Так понимаю авто с трамблером. Дякую всім! Сподіваюсь таки 92 буде, все ж не дизель, на який зараз величезний попит. Все вірно, в мене карбюраторний Іж (який ще був під 80 перероблений, то йому і 92 не дуже добре, а тут так клапана напевно взагалі погорять). Буду бавитись тоді з запалюванням, безгранично раннім його теж не поставиш, але вже як є. Буду добивати старічка. Хотів ще би спитати, а чи є теоретично якийсь варіант чимось бадяжити 95 в домашніх умовах, щоб понизити ОЧ? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
adykevuch 900 Опубліковано: 4 квітня, 2022 30 минут назад, RocketPocket сказал: Дякую всім! Сподіваюсь таки 92 буде, все ж не дизель, на який зараз величезний попит. Все вірно, в мене карбюраторний Іж (який ще був під 80 перероблений, то йому і 92 не дуже добре, а тут так клапана напевно взагалі погорять). Буду бавитись тоді з запалюванням, безгранично раннім його теж не поставиш, але вже як є. Буду добивати старічка. Хотів ще би спитати, а чи є теоретично якийсь варіант чимось бадяжити 95 в домашніх умовах, щоб понизити ОЧ? Як на мене,то краще машину поміняти чим займатись таким гемором 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Аид 88 771 Опубліковано: 5 квітня, 2022 (змінено) 17 часов назад, RocketPocket сказал: Дякую всім! Сподіваюсь таки 92 буде, все ж не дизель, на який зараз величезний попит. Все вірно, в мене карбюраторний Іж (який ще був під 80 перероблений, то йому і 92 не дуже добре, а тут так клапана напевно взагалі погорять). Буду бавитись тоді з запалюванням, безгранично раннім його теж не поставиш, але вже як є. Буду добивати старічка. Хотів ще би спитати, а чи є теоретично якийсь варіант чимось бадяжити 95 в домашніх умовах, щоб понизити ОЧ? Купить керосин в хозмаге и 3% знатно опустят октан. Сольвент может опустить октан, однако будет нагар. Начать лить спиртовой бензин на БРСМ. Который премиум. Однако надо перенастроить карбюратор уменьшить воздушный жиклер в первой камере на 20-27% от номинала. И УОЗ поставить на грань детонации (думаю 10-12 градусов минимум). Змінено 5 квітня, 2022 користувачем Аид 1 4 2 8 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RocketPocket 76 Опубліковано: 6 квітня, 2022 12 години тому, Аид сказав: Купить керосин в хозмаге и 3% знатно опустят октан. Сольвент может опустить октан, однако будет нагар. Начать лить спиртовой бензин на БРСМ. Который премиум. Однако надо перенастроить карбюратор уменьшить воздушный жиклер в первой камере на 20-27% от номинала. И УОЗ поставить на грань детонации (думаю 10-12 градусов минимум). Вдячний за цінні поради! 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Аид 88 771 Опубліковано: 19 квітня, 2022 Т.к. отменили экостандат, на рынке масса авторского топлива и не только бензинов. Все миниНПЗ молотят 24/7 из ЕС тянут все окантовывающее, включая металлоцены. Последствия последних добавок фатальны для свечей, катализаторов, датчиков кислорода. Очень много перегонки маслоотработки в подобие дизтоплива. Но реалии таковы, что пока без вариантов. 6 8 2 4 8 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RocketPocket 76 Опубліковано: 19 квітня, 2022 1 година тому, Аид сказав: Т.к. отменили экостандат, на рынке масса авторского топлива и не только бензинов. Все миниНПЗ молотят 24/7 из ЕС тянут все окантовывающее, включая металлоцены. Последствия последних добавок фатальны для свечей, катализаторов, датчиков кислорода. Очень много перегонки маслоотработки в подобие дизтоплива. Но реалии таковы, что пока без вариантов. Який шанс нарватись на такий шмурдяк на мережевих "брендових" азс? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах