Johndoe Опубліковано 23 лютого, 2015 Опубліковано 23 лютого, 2015 Там так як в Україні, але з White Russia якраз так роблять: їдуть в росію і реєструють там А Білорусь з палкой також не працює? Цитата
Johndoe Опубліковано 23 лютого, 2015 Опубліковано 23 лютого, 2015 Не може І чи може бути наприклад рахунок(карта) польська(або поляка якогось), а аккаунт український? Цитата
Serjfr Опубліковано 23 лютого, 2015 Опубліковано 23 лютого, 2015 Есть опыт успешных продаж на ибее. регулярно принимаю платежи на палку. кому интересно, могу помочь с получением денег. вопросы и предложения в лс Цитата
Kaktuz Опубліковано 23 лютого, 2015 Опубліковано 23 лютого, 2015 Если способ как-то у нас получать платежи пейпала? Интересует торговля на ибее по миру. раухунок палки може бути в різних валютах за бажанням клієнта, питання номер 1 то країна реєстрації палки Буде країна зможу щось порадити все вірно! в Росії - я не знаю як зараз, хіба що тільки рубль можна в банк виводити, іншу валюту - точно НЕ можна на попередній стор., я писав країни - де вивід в банк працює давно і без проблем (можна на самій палці глянути, країни категорії А) ги: в Польші - прямий вивід на банк, теж НЕ працює Цитата
qwerty1234 Опубліковано 23 лютого, 2015 Опубліковано 23 лютого, 2015 невже в Польщі не працює вивід ? - на карту - чи на рахунок а яким чином поляки працюють з пейпалом? https://www.paypal.com/pl/webapps/mpp/requesting-payments Цитата
Виктор0023 Опубліковано 23 лютого, 2015 Опубліковано 23 лютого, 2015 Продавців з крутим рейтингом там точно хватає. Цитата
Maks7 Опубліковано 23 лютого, 2015 Опубліковано 23 лютого, 2015 (змінено) Продавців з крутим рейтингом там точно хватає. Продаю на Ебей, зарегистрирован на Украину, без проблем получаю платежы от разных клиентов, вывожу в ЮСД, пишите в личку Змінено 23 лютого, 2015 користувачем Maks7 1 Цитата
Kaktuz Опубліковано 23 лютого, 2015 Опубліковано 23 лютого, 2015 невже в Польщі не працює вивід ? - на карту - чи на рахунок а яким чином поляки працюють з пейпалом? https://www.paypal.com/pl/webapps/mpp/requesting-payments прямий: долар на банк - НІ! там є свої заморочки з Пейпелом, в банк можна виводити тільки злотий! Ваша реєстрація має бути теж в Польші! При підтвердженні рахунку/карти там схитрити не вийде! решти нюансів я не знаю, може ще хтось в курсі - то підкаже Поляки палкою користуються тільки для покупок, а виводять в готівку лише одиниці... 1 Цитата
Tomorrow Опубліковано 16 квітня, 2015 Опубліковано 16 квітня, 2015 Пришел только что возврат за часть покупки, конвертация шла на стороне Paypal Transaction Details Refund Conversion from: -$3.60 USD Conversion to: 52.65 UAH Exchange rate: 1 U.S. Dollar = 14.6250 Ukrainian Hryven Покупка прошла 31 января 2015 по курсу 16,89. Гривна в цивилизованных странах уже не котируется.... Цитата
Arrow Опубліковано 16 квітня, 2015 Опубліковано 16 квітня, 2015 (змінено) Пришел только что возврат за часть покупки, конвертация шла на стороне Paypal https://www.paypalobjects.com/en_US/i/scr/pixel.gif[/ Transaction Details Refund[/size] Conversion from: -$3.60 USD Conversion to 52.65 UAH Exchange rate: 1 U.S. Dollar = 14.6250 Ukrainian Hryven Покупка прошла 31 января 2015 по курсу 16,89. Гривна в цивилизованных странах уже не котируется.... Возврат по карточным платежам всегда происходит по курсу, который был в день проведения трансакции. Змінено 16 квітня, 2015 користувачем Arrow Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.