+InGodWeTrust 3 229 Опубліковано: 1 лютого (змінено) 3 минуты назад, Otass сказал: Онлайн Пивденный. У них по евро-доллару курсы одни из лучших. ага вижу, спасибо, далекицй я от этого, хватку теряю, миркую шо 40,75 може будет якшо карта ляже в онлайнкн Змінено 1 лютого користувачем InGodWeTrust 1 1 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimox 2 574 Опубліковано: 1 лютого 5 минут назад, InGodWeTrust сказал: где же тут праздник, зазор ниже плинтуса, а где это вы дол на евро поменяли по 1.086, УТРОМ есть сомнения что на наличке так не порлучится райф, по крайней мере светит 1,0836 евро пытается нырнуть под 1,08 Скрытый текст 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+InGodWeTrust 3 229 Опубліковано: 1 лютого (змінено) 3 минуты назад, dimox сказал: евро пытается нырнуть под 1,08 не совсем понимаю шо єто значит, в яку чергу становиться? Змінено 1 лютого користувачем InGodWeTrust 1 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimox 2 574 Опубліковано: 1 лютого 2 минуты назад, InGodWeTrust сказал: не совсем понимаю шо єто значит, в яку чергу становиться? не знаю насчет очередей, но выше скинул скрин - тенденцию утреннюю на внешних площадках. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+InGodWeTrust 3 229 Опубліковано: 1 лютого (змінено) вчера в одном городе, прямо ранним утром разобрали все евро в банках, под 0 я так полагаю по 41.5, а может дороже непомню почему то мне кажетсья будем на \41.25 а вот дол пока тут постоит Змінено 1 лютого користувачем InGodWeTrust 1 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+InGodWeTrust 3 229 Опубліковано: 5 лютого 01.02.2024 в 12:09, InGodWeTrust сказал: миркую шо 40,75 може будет якшо карта ляже в онлайнкн 01.02.2024 в 15:29, InGodWeTrust сказал: почему то мне кажетсья будем на \41.25 цифра зафиксирована, тех кто читает ветку и есть интерес у прогнозу наличного евро к грн, не забываем ставить лайки, я так понимаю никому не интересно 6 3 10 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 732 Опубліковано: 5 лютого (змінено) минув місяць, як виклав свої думки вголос "чому євро не виросте?" (кому цікаво - стор137). Почав 3.01.2024 року, євро/долар - 1.094. Що змінилося за місяць? Фермери продовжують страйкувати, DeutscheBahn (залізниця) теж відмітилася, профспілка наземного персоналу авіакомпаній проведе 27 страйк у семи найбільших летовищах 7 лютого. Муніципальний транспорт теж не відставав. Збитки від повені не оголошували, але ж вони нікуди не ділися. Складається враження, що "хтось хоче покласти країну на бік", а уряд потроху втрачає керованість ситуацією в державі, спостерігається в т.ч. радикалізація громадських електоральних уподобань: з одного боку праворадикальна AfD, з іншобо боку - умовні "антифашисти". В цьому році відбудеться ряд виборів: в майже половині земель - муніципальні вибори, тоді ж - вибори у європарламент (від Німеччини - 100 депутатів), на осінь - регіональні вибори в місцеві парламенти https://www.bundeswahlleiterin.de/en/service/wahltermine.html В усіх локаціях позиції представників AfD досить сильні. Якщо вони отримають достатню кількість мандатів, то турбуленції будуть наростати не тільки в Німеччині( Imho Зазначені події та процеси аж ніяк не сприяють нормальному функціонуванню економіки одного з "локомотивів ЄС" і євро все більше стає валютою до спекуляцій, а не для тривалого зберігання (принаймі у невеликому відсотку "кошику"). Останні цифри купівлі євро у мене вийшли в середньому 40.15 (два тримісячні "конверти" у Приваті, закінчення кінець грудня). Чи побачимо знову такі рівні? Не знаю, але в районі 40.50 на продажу напевно щось візьму на вільну гривню (як буде) Змінено 5 лютого користувачем Moskit 4 10 6 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gavchik 308 Опубліковано: 5 лютого Успел войти онлайн в Пумбе по 39.89. Жду еще благоприятного момента, чтоби войти на появившуюся свободную гривну. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+InGodWeTrust 3 229 Опубліковано: 6 лютого (змінено) 16 часов назад, gavchik сказал: Успел войти онлайн в Пумбе по 39.89. Жду еще благоприятного момента, чтоби войти на появившуюся свободную гривну. Из евро вышли вроде как по 44 1 января ,писали в другой ветке а вы держите а оно все дешевле каждый день, /40.75 в онлайне близко но не хотят, близок локоть Змінено 6 лютого користувачем InGodWeTrust 2 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
$$$ 42 Опубліковано: 7 лютого 05.02.2024 в 19:08, InGodWeTrust сказал: цифра зафиксирована, тех кто читает ветку и есть интерес у прогнозу наличного евро к грн, не забываем ставить лайки, я так понимаю никому не интересно Райф сьогодні цілий день по 40.75 наливає....🤔 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах