Modestus 4 150 Опубліковано: четвер в 12:58 (змінено) 30 минут назад, AlexM сказал: Друга акція - в подарунок )) Чи ще буде нижче ??? У Радабанка (43.55) та у Глобуса (43.53) на моменті курси продажу євро в онлайн краще, ніж у ТАС. Подальша доля євро та інших валют залежить від того, чи настане та коли корекція DXY. Наприклад, Банк Японії може провести інтервенцію для підтримки єни тощо. Змінено четвер в 13:03 користувачем Modestus 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Otass 3 214 Опубліковано: четвер в 13:04 Адекватный курс евро онлайн, как по мне, межбанк +30коп, а касса +40 коп. На сейчас, межбанк -43.38. То есть банки, ставят курс, вероятно, завышенный, думая, что население - неграмотное большей частью и на форекс и межбанк не смотрят. Аяяй им😉 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Digger 1 892 Опубліковано: четвер в 13:20 Райф 43.74 Ещё сочнее 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 250 Опубліковано: четвер в 13:25 Та по долару мишина возня, от де куш євро, хто ризикнув) 2 1 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 250 Опубліковано: четвер в 13:42 Я вже вибрав ліміти Райфу, взяв євро. От тепер думаю на залишок взяти в Півні, але там 44 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kmk 1 791 Опубліковано: четвер в 14:28 1 час назад, Twin сказал: Та по долару мишина возня, от де куш євро, хто ризикнув) Як можна було ризикнути на падаючому євро? Особливо, коли його не було в портфелі. А якщо був, то здавши його, просто врятувався. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 250 Опубліковано: четвер в 14:36 7 минут назад, kmk сказал: Як можна було ризикнути на падаючому євро? Особливо, коли його не було в портфелі. А якщо був, то здавши його, просто врятувався. Дуже просто, здати і перезайти по нижчому курсу) і євро далі в портфелі, тільки в кишені зайва гривня профіт. 1 1 1 7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kmk 1 791 Опубліковано: четвер в 14:49 10 минут назад, Twin сказал: Дуже просто, здати і перезайти по нижчому курсу) і євро далі в портфелі, тільки в кишені зайва гривня профіт. ну, то така собі лотерея. Навіщо його купляти, коли він падає далі? І хтось рахує свої статки в євро? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 250 Опубліковано: четвер в 15:09 18 минут назад, kmk сказал: ну, то така собі лотерея. Навіщо його купляти, коли він падає далі? І хтось рахує свої статки в євро? Це називається прокататись на хвилі і заробити на падінні. 1 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kmk 1 791 Опубліковано: четвер в 15:52 (змінено) 44 минуты назад, Twin сказал: Це називається прокататись на хвилі і заробити на падінні. я думаю, в перерахунку на доляри, у вас мінус, відтоді, як почали купляти євро і зараз. Це називається просто самозаспокоєння. Змінено четвер в 15:54 користувачем kmk 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах