Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
5 часов назад, Oleg1 сказал:

Коли купляєте в канторі то немає а при обміні євро на синій долар всі хочуть євро нового зразка

Не пишіть дурниці пліз 

Опубліковано
В 01.02.2025 в 17:08, Oleg1 сказал:

Ви помиляєтесь купюри євро є теж старого і нового зразка і різниця в ціні між новими і старими купюрами особливо 100 і 200 номіналом є орієнтовно 10 коп на євро ( щоб обміняти старі купюри на нові ) . Хто купляє на довший термін зберігання або планує на перспективу робити валютообмінні операції краще брати купюри нового зразка 

Так 100 євро 2002 року коштує на 1... Дороще😜

Опубліковано

Евро если рассматривать то до лета, но может быть до осени и то сомневаюсь что стоит в него входить. Для захода можно подождать 3-тю декаду этого месяца, но ещё раз повторяю, евро для рискованных людей)))) Лучше чем синие, зеленые и голд, на среднесрочную перспективу не вижу(((. Мысли в слух, каждый сам решает куда и как распорядится своими сбережениями. 

Опубліковано
7 минут назад, ozon1 сказал:

Не знаю, що там дорожче (перегляну свої закрома), але за кордоном 20 Є беруть, а 50 Є вже на світло дивляться, а 100 Є так кажуть, що здачі нема...

20, 50 та 100 Є 2002 року мають ціну... (в залежності від стану та підпису...)🤔

Опубліковано (змінено)
2 минуты назад, $$$ сказал:

20, 50 та 100 Є 2002 року мають ціну... (в залежності від стану та підпису...)🤔

Ви мене заінтригували.

Але ж я можу ними платити в ЕС? 

Нє, я пам'ятаю часи, коли монети не брали, бо вони не тієї країни, але це ж в минулому?

Змінено користувачем ozon1
Опубліковано
2 минуты назад, ozon1 сказал:

Ви мене заінтригували.

Нє, я пам'ятаю часи, коли монети не брали, бо вони не тієї країни, але це ж в минулому?

IMG_20250202_231245.jpg

Опубліковано
3 минуты назад, ozon1 сказал:

Ви мене заінтригували.

Так😉

Опубліковано
В 22.01.2025 в 11:15, Digger сказал:

Кто хотел слить евро на отскоке, для перехода в бакс, на мой взгляд, самое время потихоньку начинать это делать 

Евро упал на 2,3% до $1,0125 — самого низкого уровня с ноября 2022 года — инвесторы готовились к тарифам на Европу от администрации Трампа. Единая валюта в последний раз упала на 1,25% до $1,02325.

Кто не послушал, зря не послушал...

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...