Samurai 300 727 Опубліковано: 15 листопада, 2022 5 4 9 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BOGDANGG 92 Опубліковано: 15 листопада, 2022 4 3 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вікторія._. 143 Опубліковано: 19 листопада, 2022 3 2 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лев 13 928 Опубліковано: 20 листопада, 2022 3 4 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KPECT 487 138 Опубліковано: 20 листопада, 2022 20 часов назад, BOGDANGG сказал: Перепрошую, а це ж фото було тут від іншого користувача? Поясніть, будь ласка. Ну а поки що від мене "Політ Пелікана": --- Напoминаю вceм, что прeждe чем размeщать фoтогрaфии, слeдyет ознaкoмиться с Прaвилами тeмы. Добавляйтe свoи cнимки. Спаcибo! 7 1 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BOGDANGG 92 Опубліковано: 20 листопада, 2022 1 час назад, KPECT сказал: Перепрошую, а це ж фото було тут від іншого користувача? Поясніть, будь ласка. Да. Это я как то невнимательно поступил. Ну это просто по невнимательности. Просто некоторые фотографии опубликованные здесь людьми, мне очень нравятся, и я их нахожу и пользуюсь. Ни в коем случаи я не хотел заниматься глупостями. Я до конца так и не понимаю, как я это выложил. То ли я забыл, что это фото я позаимствовал и выложил, то ли свое соседнее фото хотел выложить, а нажал на это, и в попыхах отправил. Честно не понимаю. Я надеюсь меня поняли, что я не специально. Потому что смысл перепечатывать тут чужие фото. 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Асудьикто 1 014 Опубліковано: 21 листопада, 2022 Центр Ужгорода . Цей песик ходить між магазинами ,аптеками, банками і кафе. Йому кладуть лежаночку, їжу в мисочку, наливають водичку . Тобто біля банку їжа і водичка, біля аптеки лежаночка, в кафе просто можно влітку полежати в прохолоді. 4 3 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ирина_ 5 030 Опубліковано: 21 листопада, 2022 8 2 7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ирина_ 5 030 Опубліковано: 21 листопада, 2022 5 3 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KPECT 487 138 Опубліковано: 21 листопада, 2022 20.11.2022 в 21:47, BOGDANGG сказал: Я надеюсь меня поняли, что я не специально. Потому что смысл перепечатывать тут чужие фото. Благодарю за разъяснение. Продолжим, о фауне: Ну конечно не Гео... то есть не Geo... Не National Geographic, но я ведь только учусь... --- Напoминаю вceм, что прeждe чем размeщать фoтогрaфии, слeдyет ознaкoмиться с Прaвилами тeмы. Добавляйтe свoи cнимки. Спаcибo! 11 3 8 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах