lyubomyr1707 Опубліковано 3 квітня, 2015 Опубліковано 3 квітня, 2015 назвался груздем - будешь ездить постоянно )))) да не вопрос такси нынче ДОРОГО ,а форум денежный,посчитаемся разберемся Цитата
benderr Опубліковано 3 квітня, 2015 Автор Опубліковано 3 квітня, 2015 Обыватель Привет дорогой. Ты сегодня с нами? Я тут со списком знакомств ошибся. Первый в списке не Такео, а Такео и Обыватель. 1 Цитата
Finn Опубліковано 3 квітня, 2015 Опубліковано 3 квітня, 2015 (змінено) Пару ночей вместе и будет демографический взрыв. главное - Ф*******а не звать)) Змінено 3 квітня, 2015 користувачем Finn Цитата
lyubomyr1707 Опубліковано 3 квітня, 2015 Опубліковано 3 квітня, 2015 А чего так далеко? импорт завозить в стану будем))) и мне не далеко))) Цитата
Karl Опубліковано 3 квітня, 2015 Опубліковано 3 квітня, 2015 а я о ком? об элите - о нас!!! Так не вопрос, вообще. 1 Цитата
+Saver Опубліковано 3 квітня, 2015 Опубліковано 3 квітня, 2015 Пару ночей вместе и будет демографический взрыв. А если девять с половиной недель ? 1 Цитата
baha Опубліковано 3 квітня, 2015 Опубліковано 3 квітня, 2015 Любчик,так ты с дютика токо своего дружбана уиски угощаешь? Цитата
Finn Опубліковано 3 квітня, 2015 Опубліковано 3 квітня, 2015 да не вопрос такси нынче ДОРОГО ,а форум денежный,посчитаемся разберемся ненене! слово - не Елена Воробей! ))) 1 Цитата
Нинель Опубліковано 3 квітня, 2015 Опубліковано 3 квітня, 2015 Обыватель Привет дорогой. Ты сегодня с нами? Я тут со списком знакомств ошибся. Первый в списке не Такео, а Такео и Обыватель. Они ээээ вместе??????? Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.