Finn Опубліковано 4 квітня, 2015 Опубліковано 4 квітня, 2015 луче покажите "животинку" a вoт Bам пеpсoнально, какoй знaк нрaвится? © Цитата
Mobile Опубліковано 4 квітня, 2015 Опубліковано 4 квітня, 2015 Так я теперь понял, что всем одиноким мужчинам надо заводить котейков, и собачейков-) Цитата
Sofia Vatrushkina Опубліковано 4 квітня, 2015 Опубліковано 4 квітня, 2015 а вот Вам персонально, какой знак нравится? знак ГТО 4 Цитата
dirom Опубліковано 4 квітня, 2015 Опубліковано 4 квітня, 2015 (змінено) dirom, а девочки обычно реагируют так - ой, какой хорошенький))) тайное оружие твое что Ты, какие "обычно",я только самый первый-первый раз эту фотку выложил, все выжидал того,единственного, особенного случая... Змінено 4 квітня, 2015 користувачем dirom Цитата
Даша_ Опубліковано 4 квітня, 2015 Опубліковано 4 квітня, 2015 wild, wild LOL )))))))))))))) Ой ой ой ))) Цитата
пофигист Опубліковано 4 квітня, 2015 Опубліковано 4 квітня, 2015 Яснобачаща!)) давайте не на вы, я ж не старая ))) на брудершафт ))))) за ты)))) или на ты))) Цитата
Sofia Vatrushkina Опубліковано 4 квітня, 2015 Опубліковано 4 квітня, 2015 Так я теперь понял, что всем одиноким мужчинам надо заводить котейков, и собачейков-)лучше заводить женщин, правильно заведённые женщины лучше котёнка. 9 Цитата
Mobile Опубліковано 4 квітня, 2015 Опубліковано 4 квітня, 2015 а ленин телец Жириновский тоже-) Цитата
Deffa4ka Опубліковано 4 квітня, 2015 Опубліковано 4 квітня, 2015 у него своя есть..... не попустит )) так чем анекдот заканчивается, все-таки? Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.