Sofia Vatrushkina Опубліковано 4 квітня, 2015 Опубліковано 4 квітня, 2015 Женщину надо любить-) но иногда и заводить, для тонуса-с. 2 Цитата
+Saver Опубліковано 4 квітня, 2015 Опубліковано 4 квітня, 2015 чтобы завести женщину, нужно правильно вставить ключ! ))) А если есть отмычка ? Цитата
Finn Опубліковано 4 квітня, 2015 Опубліковано 4 квітня, 2015 Ленин-гриб (с Курехин) это был жестяной стёб!!!! так ярко рассказывали ))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Цитата
ozon1 Опубліковано 4 квітня, 2015 Опубліковано 4 квітня, 2015 LENIN - NINEL! Ленин-Нинелин. Я в детстве думала, что такой ник он взял от женщины, которую он любил, и звали ее Лена, а оказывается, старый жук, любил Нинель.... нас посодют за разглашение тайны 1 Цитата
Finn Опубліковано 4 квітня, 2015 Опубліковано 4 квітня, 2015 от бмв к любому сердцу подойдут=) даже если BMW 1985 года выпуска?)))))))))))))))) Цитата
dirom Опубліковано 4 квітня, 2015 Опубліковано 4 квітня, 2015 Супер )) стратегия очень верная!)) вообщем в клуб принят!))) Спасибо, надеюсь, Ты хотела сказать: "Приняты..." нас же двое:Я и Котенок Цитата
Finn Опубліковано 4 квітня, 2015 Опубліковано 4 квітня, 2015 А если есть отмычка ? это любовница или резина? )))))))))))) Цитата
Mobile Опубліковано 4 квітня, 2015 Опубліковано 4 квітня, 2015 но иногда и заводить, для тонуса-с. А шо ж это за любовь такая, если не заводить любимую-) Цитата
Deffa4ka Опубліковано 4 квітня, 2015 Опубліковано 4 квітня, 2015 даже если BMW 1985 года выпуска?)))))))))))))))) раритет, однако! Цитата
ozon1 Опубліковано 4 квітня, 2015 Опубліковано 4 квітня, 2015 Жириновский тоже-) я в курсе, много вас Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.