Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вы начинаете мазать мимо темы :)  прекращайте, а то сами знаете....ща в Вашу сторону шутить начну ;)  :D

Аааааа , чтооооо , вы ап чём ваще ? Я тут просто гуляю , вот мимо проходил , думаю кому бы стол починить ! Это не я писал , меня случайно на этот форум перебросило ,по рекламной ссылке с инет сайта который торгует мебелью , ну там столы кухонные и всё такео !!!  :)  :P

Опубліковано

Аааааа , чтооооо , вы ап чём ваще ? Я тут просто гуляю , вот мимо проходил , думаю кому бы стол починить ! Это не я писал , меня случайно на этот форум перебросило ,по рекламной ссылке с инет сайта который торгует мебелью    :)  :P

поняла, все по Бене: ничего не делаю, ни при чем тут и ваще - хожу и кофе пью...

считайте, что прокатила отмазка :)

Опубліковано (змінено)

Да, я не разбираюсь в них, HTC.

Какое? Что вы об этом всём думаете? :)

Да ни чего уже не думаю,тоже гуляю,проходила мимо-смотрю-стол валяется,сломанный,дай,думаю,починю-я ж все умею :) ,ну и подобрала,а тут тако...или Такео...как бы... 

А тел отличный!!!у Вас

Змінено користувачем Меланья
Опубліковано

завуалировано же

полагаете, что он не углядит? ;)  только думаю об одном - ошибка ввода буков должна присутствовать....иначе, ничто не спасет от гнева праведного ;)

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...