Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Тилана, надо на утро последние десять страниц снести. Флоридора попросим или как?

думаете, так мало? мне больше кажется :)

давайте, как в страховой - 200 или 300%....

перечитывать времени нет, давайте попросим Флоридора убрать по максимуму.... он - хороший, я чувствую практически это, но внешняя бяка его ведет, ...

Опубліковано

думаете, так мало? мне больше кажется :)

давайте, как в страховой - 200 или 300%....

перечитывать времени нет, давайте попросим Флоридора убрать по максимуму.... он - хороший, я чувствую практически это, но внешняя бяка его ведет, ...

Однозначно ,сносить не читая. И Анна за. Думаю все в адеквате, дурконули и подчистим. Вы напишите Флоридору?

Опубліковано

Однозначно ,сносить не читая. И Анна за. Думаю все в адеквате, дурконули и подчистим. Вы напишите Флоридору?

Так а шо тут было то ? Таксссс ,лёгкий флирт ! Чего переживать то ?  B)  :)  :)  :)

Опубліковано

Вы решили на мои хрупкие плечи это возложить?...пока просто спрашиваю

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...