Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

отже вже 27 можна реєструватись на отримання коштів?

є ліміт на отримання відшкодування в день? чи якісь обмеження?

Це залежить від банку, через який будете отримувати кошти.

Опубліковано

кто то получил?

какая то принудиловка в "альфа-банке" надо ещё счет открыть и только через 7 дней можно забрать. задрали... имеют как хотят.

Из того же банка звонят раз в неделю впаривают свои депозиты. 

Опубліковано

Сегодня получила последний депозит через Приват. В отделение даже не ездила. Карту ДВ пополнили на оставшуюся сумму, проинформировали смс. Перед этим договаривалась с менеджером, чтобы не мотаться зря. Теперь попробую получить проценты за время ВА.

Всем удачи и терпения.

Опубліковано

Сегодня получила последний депозит через Приват. В отделение даже не ездила. Карту ДВ пополнили на оставшуюся сумму, проинформировали смс. Перед этим договаривалась с менеджером, чтобы не мотаться зря. Теперь попробую получить проценты за время ВА.

Всем удачи и терпения.

Я приходила в понедельник в Приват,сказали казначейство денег не дало.

Звонила в фонд,ругалась,сказали может быть вечером во вторник.Во вторник то же самое...типа деньги недоступны к выплате.Договорилась что менеджер позвонит как деньги будут доступны,сегодня никто не звонил(я ВИП клиент в Привате....город Харьков)

Опубліковано

Я приходила в понедельник в Приват,сказали казначейство денег не дало.

Звонила в фонд,ругалась,сказали может быть вечером во вторник.Во вторник то же самое...типа деньги недоступны к выплате.Договорилась что менеджер позвонит как деньги будут доступны,сегодня никто не звонил(я ВИП клиент в Привате....город Харьков)

не пробывали менеджеру коробку конфет и банку кофе дать ? иногда помогает :)

Опубліковано

не пробывали менеджеру коробку конфет и банку кофе дать ? иногда помогает :)

самое обидное ето все на регулярной основе :( ко всем праздникам...етк

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...