romawka 580 Опубліковано: 25 листопада, 2015 Столько всего насоветовали, придется хвататься за все. Кое какие знания англ. яз есть, но хочется начать неспешно обучаться большему. Кто с чего начинал обучение имея некоторые знания? - установить програмку на телефон с изучением (желательно грамматика) - слушать bbc4extra radio (хотяб по 30мин/день) - записаться на курсы/найти нейтив спикинга кто хочет изучать рус/укр язык (без практики изучать язык не реально) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Marchenko 674 Опубліковано: 25 листопада, 2015 смысл в огромной разнице между репетитором и погружением в языковую среду + опыт + впечатленияи еще, после погружения даже думаешь по-английски 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
romawka 580 Опубліковано: 25 листопада, 2015 Посоветуйте .Моя знакомая хочет отправить дочь за границу на 3 недели для изучения англиского языка.Кроме Англии.Что-бы не дорогое было.Где можно получить хорошое знания.? Необовязково відправляти закордон. Все залежить від багатьох факторів: - рівень англійської (якщо рівень низький то смислу їхати не бачу) - якщо їхати на навчання закордон то це серйозні затрати і як на мене 3 місці замало. Все залежить від рівня і цілей! Багато хто і в Україні знає англійську без виїзду закордон. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fightereveryday 18 Опубліковано: 25 листопада, 2015 Посоветуйте .Моя знакомая хочет отправить дочь за границу на 3 недели для изучения англиского языка.Кроме Англии.Что-бы не дорогое было.Где можно получить хорошое знания.? Это в любом случае не будет дешево. Но Мальта летом, мне кажется, дешевле, чем Англия. Знаю многих, кто отправлял так своих детей на летние каникулы. Ну, и Work&Travel, если подобный вариант рассматривается. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 740 Опубліковано: 25 листопада, 2015 як варіант для учнів старших класів і студентів - http://vk.com/aiesecukraine у 2012 році моя донька провела 1.5 місяця влітку на Кіпрі (турецькому) за рахунок програми, наші витрати - трансфер + кишеньковий кеш. Позитивних емоцій - маса + розмовна практика. якось так 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fightereveryday 18 Опубліковано: 27 листопада, 2015 як варіант для учнів старших класів і студентів - http://vk.com/aiesecukraine у 2012 році моя донька провела 1.5 місяця влітку на Кіпрі (турецькому) за рахунок програми, наші витрати - трансфер + кишеньковий кеш. Позитивних емоцій - маса + розмовна практика. якось так Забыл упомянуть. Тоже хороший вариант, программа плюс-минус надежная, не первый год в работе. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах