Перейти до вмісту

romawka

Форумчанин
  • Публікації

    416
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

580 Душка

Про romawka

  • Звання
    Advanced Member

Додаткові данні

  • Пол:
    Не знаю

Відвідувачі профілю

4 084 перегляду профілю
  1. Зараз цікава тенденція по Київу. Коли саме час будувати в літній період то багато хто зупинив і закрив майданчики. Маю наувазі новобудови. І нажаль таких дуже БАГАТО. УкрБуд - зупинив будівництво, Житлоінвест і Ковальська, ВелкомХом.... Тому думаю в новобудови попит впаде, зате піде спрос на вторинне житло.
  2. romawka

    Прогноз курса евро

    Можемо побачити рух до 1.15 а потім розворот і... так коли буде Світова криза і як готуватися?
  3. romawka

    Кризис 30 років

    Начни по утрам бегать 2-3 раза в неделю. Я сам такой. Очень помагает. Начал с 1,5 км вышел на 8 км. После пробежки положительный заряд на новые подвиги и хорошая очистка для мозга?
  4. romawka

    Недвижимость.

    Дуже цікаво як вплинуть вибори на нерухомість в 2019м Якщо в другий тур вийдуть Порошенко та Юля то відтік з краіни тільки прискореться. Ну і стабільний доллар закінчиться. Тому напевно будемо нащупувати нові дно,дно...
  5. romawka

    Футбольные баталии

    Суркис продай Динамо! кажется год назад инфо о покупке Китайцами ДК вызывала смех.
  6. romawka

    Юмор (без политики)

    Степан Григорович 99% пользователей считают этот отзыв полезным Якось кум прибіг. Весь у пилюці та в слюнях. Я його таким перезбудженим бачив тіко два раза у житті, коли в нього викрали кумулятора з Москвича 412 і він шукав злодюгу, та коли він викравши старого амортизатора на тракторній, шукав де схоронитися від справедливого возмездія. Біда кричить куме, біда. В сусідньому селі каже, якась така Одарка, продала паї, та прикупила собі телевізора Sony KD-100ZD9, таким чином елегантно та незатейліво переманивши всіх потенційних алкоспоживачив до свого культурного центру. Треба каже щось робити. Виторги в сільмагу його дружини (моеї кохан...закреслено, моеї куми) падають. Маржональна націнка стремітся к нулю, маркетинговие стратегії по продажу самогона розбиваються об технологічний прогресс. Короче, мол ми не в тренде, нада і нам в село таке, и так далее и в тому ж дусі. Не ну я не пойняв, я председатель чи хто ? Загорівся вобшем. Азарт вприснув адреналіну у кров, тай понеслося. Дав команду агроброкерам. Спихнули по демпінговим цінам частку зерна врожаю 2017. Заказали на розетці чотири таких телевізора. Там же прикупили необхідні конвертори та перехідники для підключення та налаштування відеостіни. Добрали звук долбі сурраунд. Поставили супутниковий интернет. Ну і ми ж не Одарка - крити брезентом та палити сільського трансформатора. Все зробили по уму. Розмістилися у старому сіннику, та завели чотирьох кіловатного дизель генератора. Чого чого а дизеля в нас на колхозі як навозу на рідних полях. Ну и шо ж. Пішли чутки. Пошло дело. Потянувся до нас на коворкінг з сусідніх сіл прогрессівний споживач. Хто на коворкінг, хто на кобухінг. Новие стартапи по отжиму ставка у местного предпринимателя обсудить, власть та Динамо наше почихвостіть під великий екран. Всі короче довольні, парубки кумовий буряковий єль прихльобують с колодязною водою, дівчата самогон з укропом з залізних кружок через соломки тянуть, мохіто чи як воно там зветься. Короче стало все добре в нашому селі. Навіть Одарка заглядала, опит перенімала. Тонкості роботи з естеблішментом та цільовою аудиторіею вивчала. Ну поділився, що нам шкода, одне ж діло робимо - несемо культуру в маси. Вопчем дуже рекомендую всім цей телевізор та і в цілому Розетку як надійного постачальника. Добра Вам в хату. Сільскій голова Степан Григорович. Достоинства: можна рибалити на ставку і одночасно дивитится Лігу Европи Недостатки: пульт зі ставу не достае до теліка. тре постійно малого ганяти шоб канали переключав Подробнее: https://rozetka.com.ua/sony_kd_100zd9/p20086164/
  7. romawka

    Банки, в которых мы держим деньги

    Циплят по осени считают. для меня Аркада возывает больше вопросов чем ответов. Дома сдать не могут, а новые начинают. становится похож на УкрБуд. дай Бог чтобы я ошибался.
  8. romawka

    Что сейчас слушаем?

    Нести херню совсем не сложно...
  9. romawka

    Как защититься в тяжелые времена

    Полностью согласен. В этой стране отдавать ключи - это очень может быть черевато. Слышал также про случаии с ДСО когда была смена власти но они не попали в инфо.пространство.
  10. romawka

    Обмен валют в Киеве

    27.95 - много вчера увидел в обменке вход в Дрова возде ЖД вокзала 26.06/27.05
×