Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

МВФ гроші дає. 

Питання, який чек виставить?

Україна та МВФ попередньо узгодили програму на 4 роки сумою понад 8 млрд доларів (ще не затверджено).

Сама по собі ця цифра нас не врятує, адже фінансова дірка на 2026-2029 роки оцінюється в 136,5 млрд доларів. Транш Фонду в цьому випадку, це більше як сигнал для інших донорів. Якщо МВФ дає гроші, значить, дадуть і ЄС зі США.

В самому прес-релізі дипломатично написано про «розширення податкової бази», закриття митних лазівок для імпорту споживчих товарів і скасування винятків щодо обов’язкової реєстрації платників ПДВ .

НБУ зі свого боку, зобов’язався забезпечити «більшу гнучкість курсу» В перекладі з мови банкірів означає поступову девальвацію. Які ще ініціативи будуть під гаслом “меморандуму з МВФ” дізнаємося згодом. 

/Сама угода є позитивом. Вона рятує нас від дефолту та неконтрольованого друку грошей

Змінено користувачем Digger
Опубліковано
1 час назад, Digger сказал:

Это вам фон Дер Ляйен по секрету сказала?

Так, тільки вчора з нею балакав :biggrin:

1 час назад, Digger сказал:

В том еврокубле пока не определились 

Идут прения и не особо активно...

А ось Вам злили не вірний інсайд походу :wink:

34 минуты назад, Digger сказал:

Откат валютчика 3.0 ))

Якби Ви більш уважно читали те що я писав на рахунок МОЖЛИВОГО варіанту з відкатом валютника, то Вам би не доводилося вже втретє намагатися когось потішити своїми як Вам здається дотепними постами (чи то може самого себе :boast:). :hi:

• Не розумію 1
  • Подобається 4
  • Не подобається 2
Опубліковано (змінено)
2 часа назад, Кремень сказал:

Якби Ви більш уважно читали те що я писав на рахунок МОЖЛИВОГО варіанту з відкатом валютника, то Вам би не доводилося вже втретє намагатися когось потішити своїми як Вам здається дотепними постами (чи то може самого себе :boast:). :hi:

Так вы счёт открыли..?))

Я ж не возражаю и не спорю 

Давайте ваш инсайд, в чём проблема?))

Если в вопросе выделения денег Украине есть позитивный конструктив, я буду только рад. Поделитесь пожалуйста 

https://youtu.be/aZoptVqXo10?si=bMWN9tCTOZhq_bjj

Опубліковано (змінено)
2 часа назад, Кремень сказал:

ось Вам злили не вірний інсайд походу :wink:

3 часа назад, Digger сказал:

Свириденко обратила внимание на вопрос о замороженных российских активах:

«Мы рассчитываем на принятие решения по этому поводу до конца декабря, ведь это рабочий инструмент, эти российские активы могут работать в пользу Украины. И я очень надеюсь, что Совет Европы примет это решение до конца декабря»

Вы это имели ввиду?

Опубліковано
6 часов назад, Digger сказал:

МВФ гроші дає. 

В чём позитив видите. Процентов надо отдать Мвф больше ,чем очередной кредит. Это болото  затягивает ,но кто-то зарабатывает (мвф).

• Лайк 4
  • Сумно 3
  • Подобається 2
  • Не подобається 2
Опубліковано (змінено)

"Судьба соглашения зависит от того, продолжит ли Европейский Союз реализацию плана использования заблокированных активов центрального банка России. Решение ожидается в следующем месяце. Провал может поставить под угрозу финансирование МВФ", 

https://www.rbc.ua/rus/news/podatki-posilki-i-lishe-ukrayini-dovelosya-1764276354.html

Читайте 

Опубліковано
6 часов назад, Fat Point сказал:

В чём позитив видите. Процентов надо отдать Мвф больше ,чем очередной кредит. Это болото  затягивает ,но кто-то зарабатывает (мвф).

Это входной билет 

Не будет кредита МВФ, не будет финансирования в принципе вообще 

• Лайк 1
  • Хаха 1
  • Подобається 1

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...