Перейти до змісту

Каким будет курс 01.06.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.06.2026? (голосование будет закрыто 10 мая)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
      0
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

Зворотній керрі трейд по йені ?

Західний світ роками жив на дешевій японській ліквідності. Якщо Токіо перекриє цей кран через внутрішні проблеми, дохідність облігацій США та Європи може підскочити до болючих рівнів.

Якщо великим гравцям стане невигідно тримати японські кредити, вони почнуть масово їх закривати, щоб повернути борг японцям. Коли на ринку масовий розпродаж, то падає все, навіть S&P 500

/ Це може суттєво підтримати доллар проти всіх валют

Змінено користувачем Digger
  • Лайк 2
  • Дякую 5
  • Подобається 2
Опубліковано
47 минут назад, БетховенTi сказал:

Асти , зачем такие кульбиты , Вам бы в американском триллере сниматься, а ведь конец месяца и на носу 1я декада нового . Хотя декабрь традиционно отличался ростом , кто знает что будет на этот раз .

- Это разве кульбиты?  Настоящие кульбиты это когда как в том анекдоте про неосторожного грузина: "... и так пять раз!"

Опубліковано
7 минут назад, Twin сказал:

Йдемо по анології з кінцем жовтня,  початок листопада,  тобто зараз будуть спроби повернутись до 42,10-20 думаю марні,  потім відскок,  ну а вже в останній декаді грудня на 42,50+ і без обмежень.  В січні зафіксуємо новий пік курсу і от тут тре слідкувати,  бо від нього піку піде суттєвий відкат. 

За допис подяка,але це сценарій минулого року 🥳. А зараз події набагато інші...

Опубліковано
5 годин назад, asti сказав:

Не знаю чим там бавились "циркачі" але я через цей цирк вимушений був цілий день 'терти кеди' - спочатку скинув зранку по 42,75 потім відкупив скинуте у Авалі по 42,55, а потім знову скинув відкуплене по 42,58 у обмінку і, нарешті, вже під вечір відкупився у тому ж Райфі по 42,45.  А ще потрібно було кредит у Приваті погасити встигнути за цими обмінами....//)))

То все добре, розповім і я "казочку". В п'ятницю зателефонували з тцк прийти в вівторок на співбесіду, всі відмовляли я пішов. Жінка залишилась в авто чекати(думали не довго). Телефонують, треба  $ , я кажу, я в тцк підїдьте жінка все зробить я її попереджу. Потім в мене забирають телефон і я не в курсі що робиться далі на ринку. Випустили в 19.00. Приїзжаю додому жінка каже це нічого що я на 400к в Райфі відкупила. От розумашка. 

Опубліковано
1 час назад, Twin сказал:

він однаковий кожного року)  бюджетну гривню не можуть не дати. 

В декабре ЕС будет решать по финансированию Украины на 2026 год 

Нужно 140-160 ярдов 

Есть варианты: 

1. Решат ( курс будет стабильным около 44.0 в среднем )

2. Решат частично ( 50+ соответственно)

3. Не решат ( 70+ и больше)

Так что " торопиться не надо" на мой взгляд 

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...