Перейти до змісту

Каким будет курс 01.06.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.06.2026? (голосование будет закрыто 10 мая)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
      0
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
9 часов назад, Striker сказал:

Я нічого не очікую, вам щось приснилося) Я сподіваюсь, що курс погуляє в районі 43, а ближче до весни піде на укріплення. А я чекати не хочу, поміняв, купив і сиджу спостерігаю. Зараз ОВДП повністю покриває оренду квартири і ще й зверху нормально залишається. А раптом курс ще полізе вверх, то піду ще здам) 

Мені нічого не приснилося, я усе взяв з ваших слів.  Просто мені здалося трохи дивним те що людина здає долари у середині листопада, коли всі у нашій країні добре знають що середина листопада це умовне дно по валюті внаслідок сплати компаніями податку на прибуток і після 20 числа долар зазвичай іде догори, принаймні останні три роки було саме так. То чому б вже не почекати той місяць і гарантовано не заробити на курсі зайву гривню?

Я б іще зрозумів, якби ви купляли папір із погашенням 18.11.26, бо на минулому тижні він продавався 'голим' - без купону, але купляти саме у середині листопада облігацію з погашенням у березні....  Дивно. 🙄🙄🙄

Опубліковано

Боже, з чого ви взяли, що ГАРАНТОВАНО курс піде догори? Рік тому всі кричали, що гарантовано буде девал, що ось-ось курс буде по 45 і т.д. Коротше, поживемо - побачимо. Рахуйте свої гроші, свої я якось сам порахую. Треба було взагалі нічого не писати, просто захотів відповісти Моцарту. Мені поради не потрібні, якщо ви ще не зрозуміли. 

• Лайк 2
  • Хаха 1
  • Подобається 1
Опубліковано
3 минуты назад, Striker сказал:

Боже, з чого ви взяли, що ГАРАНТОВАНО курс піде догори? Рік тому всі кричали, що гарантовано буде девал, що ось-ось курс буде по 45 і т.д. Коротше, поживемо - побачимо. Рахуйте свої гроші, свої я якось сам порахую. Треба було взагалі нічого не писати, просто захотів відповісти Моцарту. Мені поради не потрібні, якщо ви ще не зрозуміли. 

Я вам нічого не раджу - та й що у такій ситуації можна порадити, коли ви вже все зробили - злили долар і вклалися в гривневі папери. Мені просто здалося трохи дивним, що ви це зробили у середині листопада, а не у кінці грудня, наприклад, от і все))

Опубліковано
47 минут назад, Striker сказал:

Друже, не реагуйте надто емоційно. У Ваших діях є певна логіка, просто реально можна було хоч частково здати у кінці грудня, тоді курс буде кращим. Але в цілому... Ви можете виявитися правим. Єдине... До 2028-го, на мою скромну думку, дуже багато часу... І так довго тримати гривню... досить великий ризик. Але якщо це не більше 15-20%... то можливо, в якості експерименту... чом би й ні...
Останні два роки (2023-2024) багатьох впевнили у стабільності гривні. Щоправда, ми ж розуміємо, за рахунок чого це відбувалось.

• Лайк 5
  • Дякую 1
  • Подобається 3
Опубліковано
5 часов назад, Mozart сказал:

Останні два роки (2023-2024) багатьох впевнили у стабільності гривні. Щоправда, ми ж розуміємо, за рахунок чого це відбувалось.

В точку

Именно так 

Поэтому те, кто не стал рисковать и не получил прибыль от депозитов или овгз, жил на трудовые, хеджируясь валютой или золотом - ничего не потеряли...

Опубліковано

Скажите а сколько потеряли те кто слился в конце сентября 22 года и вкладывался в ОВГЗ ( гривневые) и захотят зафиксить даже если курс будет 45 . Найдутся такие смельчаки , пусть отзовутся . Я побоялся , хотя явные сигналы были - пин бар и медвежье поглощение на полторы свечи недельного графика черного рынка Страх, знаете ли, и копирование того что делает толпа - самое худшее в этой ситуации . Вспоминаются слова Моцарта - недоумённые клиенты обменок смотрят друг на друга , одни выходят слившие доллар , другие заходят купить (это не дословно ) . Так кто был прав ? Было ли после этого на наличке 44 а 45 ?

Опубліковано
2 години назад, Digger сказав:

В точку

Именно так 

Поэтому те, кто не стал рисковать и не получил прибыль от депозитов или овгз, жил на трудовые, хеджируясь валютой или золотом - ничего не потеряли...

Смію зауважити, що формально, поки що ви "ділите шкіру ще не вбитого ведмедя".

Також ось це ваше "хеджируясь валютой или золотом - ничего не потеряли..." теж можна "пощупати" у вигляді якоїсь конкретної цифри. Бо якщо цифри не має - то це не хеджування, а так, просто слова.

Скажу прямо, до якого курсу та якої дати повинна девальвувати гривня, щоб ваше хеджування принесло вам дивіденди? Тут обов'язково потрібно розуміти дату коли ви здійснили це хеджування. Якщо на минулому тижні - то це одна справа. Якщо 1 чи 2 роки тому - купуючи $ практично по 42 - то це таке собі хеджування. Можна сказати навіть зі знаком мінус.

ПС:Те що хеджування має сенс і завжди потрібно - я із цим не спорю. Це аксіома. Виключно запитую, при яких цифрах у вашому випадку це хеджування вийде в плюс? Можете озвучити свої цифри?

Мені до-вподоби станом на зараз наступна корзина 25/50/25 UAN/USD/EUR в якій 70-80% гривні в ОПДП, а 20-30 на поточних рахунках. Золото не розглядаю через ничжу ліквідність та високі спреди.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...