Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Если по факту разобраться, то в феврале, при взлетающем курсе, как раз нужно было продавать, а сейчас, при мнимой стабильности - самое время покупать. ИМХО. 

Ваша мысль в редакции для слабонервных: в февраля не дергаться, сейчас покупать. :)

Опубліковано

Если бы у Вас был доступ к ветке "Прогноз курса доллара. О главном" - Вы бы смогли прочитать, как я ПОЛОВИНУ ФЕВРАЛЯ, когда начался этот шабаш... писал "Народ, одумайтесь! Идет загон!". Собственно то же самое пишу я и сейчас... Ни тот рост, ни это падение доллара НЕЛЬЗЯ назвать естественным. Это "загон". Тогда народ загоняли в дорогую валюту, сейчас - выгоняют из нее и пытаются загнать в гривну и в банки. При этом НИЧЕГО не делается для укрепления банковской системы. Ни-че-го.

1.Закон о реструктуризации валютных кредитов - провалили. 

2. Ограничения на валютном рынке - продолжат с 4 июня. 

Задумайтесь... если все так хорошо - ПОЧЕМУ не снимают валютные ограничения? 

Ви знову праві, але я, на жаль, ні за "білих", ні за "червоних", бо знаю, що ми - пішаки в чужій грі. Я про те, про що , на мою думку, треба було б писати в цій темі - більш менш конкретний курс на більш менш конкретну дату. Мені імпонують саме такі учасники, які не бояться дотримуватися умов цієї теми в такій складній ситуації, хоча це не говорить, що я їх підтримую. Адже те, що ми в майже занедбаній економіко-політичній ситуації, знає і відчуває кожен з нас на собі, та й тема для цього є окрема. 

Опубліковано

Если по факту разобраться, то в феврале, при взлетающем курсе, как раз нужно было продавать, а сейчас, при мнимой стабильности - самое время покупать. ИМХО. 

Звичайно, так. Але скільки було тих, хто читаючи численні прогнози, що долар доросте до 50-100, купував по будь-якій ціні.  

Опубліковано

Звичайно, так. Але скільки було тих, хто читаючи численні прогнози, що долар доросте до 50-100, купував по будь-якій ціні.

ничего в этом плохо и нет,получили урок,но а если не получили,то еще будут наступать на теже грабли,пока не усвоят.Если мы обвиняем во всех своих бедах окружающих,то эти беды нас и будут окружать до тех пор,пока не выйдем из этого круговорота.Необходимо научиться держать ответ за свои действия,какими они не были и анализировать произошедшее.
Опубліковано

Задумайтесь... если все так хорошо - ПОЧЕМУ не снимают валютные ограничения? 

Помимо иных важных факторов, есть ещё один : потому что сняв эти ограничения, власть имущим будет сложнее загонять людей в бакс и обратно, ибо алени станут менее пужливы )

(это почти шутка, но..)

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...