Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

питання цікаве, точної відповіді не дасть ніхто, все в тіні - статистики немає. Висновки роблю тільки з спілкування з знайомими і знаймоимим валютчиками. Зараз багато хто хде їде відпочивати наукр. курорти і здає валюту (в кого не має гривні на відпочинок) + ремонти + приїзжають заробітчни додому (Західна Україна - Італія, Іспанія і т.д.). одним словом літо з у сіма витікаючими, попит на валюту завжди менший. За всю Укрїну не скажу, не скаже ніхто, думаю. Коли курс пдіходив до 30 паніку і збілшення закупівлі в рази доларами було видно неозброєним оком.

Факторов влияющих на изменения курса масса,один из них новостной фон,вот именно его Вы и не учитываете!Сезонность в нашей ситуации не работает,а влияющим фактором на повышение курса является новостной фон,ситуация в стране,тоесть ИНТРИГА дефолта!Плюс к этому всему возможные спекуляции при повышенном спросе на валюту!:) Змінено користувачем Dion
Опубліковано

Факторов влияющих на изменения курса масса,один из них новостной фон,вот именно его Вы и не учитываете!Сезонность в нашей ситуации не работает,а влияющим фактором на повышение курса является новостной фон,ситуация в стране,тоесть ИНТРИГА дефолта! :)

дефолт скоріше всетаки буде  (дуже цікаво які саме борги не будуть виплачені і кому вони належать) і зростання кусру до 30 мінімум(якщо піде паніка на фоні дефлоту можнапробить 30 за 2 тижні). Матимемо підвищення цін на паливо, на все продвольсво, не забуваємо про нову комуналку. Так що листопад-грудень нові протести (трохи спасти можуть перевибори в раду  весною) ,як наслідок курс  біля 50. Ціни знову ростуть, що буде далі прогнозувати важко і трохи страшно.

Опубліковано (змінено)

Якщо відштовхуватись, що населення задає тренд. Тоді кожен влютчик чи обмінник дивиться на попит і сам піднімає чи опускає курс. Але це не так. Наприклад валютчики з мого міста дзвонять в обласний центр (наскільки я зрозумів - теж до валютчиків) - питають там "який сьогодні курс". Ті мабуть теж кудись дзвонять (в Київ мабуть :) ). От такий цирк виходить :). Якби у нас була валютна біржа , все було бі ясно. а так в нас міжбанк ручний ,а ЧР живе по своїм правилам. Якось так виходить з того що видно. Але нюхом чуюу , що Бєня причастний до "качєль".

Есть понятие валютные биржи!Вот и подумайте,где задают тренд по курсу валют?А кто задаёт?Это уже другой вопрос!!! Змінено користувачем Dion
Опубліковано

Есть понятие валютные биржи!Вот и подумайте,где задают тренд по курсу валют?

так наша біржа це міжбанк)) Якщо є ще біржі де гривня торгується , підскажіть, будь ласка. Не знаю де шукати таку інфу.

Опубліковано

так наша біржа це міжбанк)) Якщо є ще біржі де гривня торгується , підскажіть, будь ласка. Не знаю де шукати таку інфу.

Это Вам нужен трейдер,который может подсказать информацию по валютным биржам!
Опубліковано

У каждого понятие отдых разное,кто-то в Турцию летит,кто-то на дачу едет,а кто-то к бабушке в деревню и для последних откладывать не нужно

А к бабушке в деревню с пустыми руками едут (дорога, подарки, на поесть или за счет бабушки жить будем?)

Опубліковано

Это Вам нужен трейдер,который может подсказать информацию по валютным биржам!

спробую дізнтись, дуже цікаво. У нас  тренд задає вихухоль, ніхто його не бачив   а він є :)

Опубліковано

Если Вы чего-то не видите, то это не значит, что никто не видит.

перефразую: "дехто бачить але не розповідає, по зрозумілим причинам". Суть не міняється. Курсоутворення у нас живе окремиим життям і не підвладне регулятору - НБУ.

Опубліковано (змінено)

Добрый день, я так понял вы компенсацию ещё не получили вот и пишите такие сообщения.До выплаты по купону осталось 20 дней.Как вы думаете пойдём ниже 21 на МБ, КОГДА НЕТ РЕШЕНИЯ С КРЕДИТОРАМИ.Я думаю вам хватит играть в банковскую рулетку с государством. С ув 5131620

Какие я пишу сообщения? Я всего лишь задал уточняющий вопрос человеку, который утверждает что будет по 19, не более.

И какая выплата по купону - 100-200 млн? Из-за этого объявим дефолт, имея 10 млрд ЗВР.

Змінено користувачем Odessit111

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...